Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Telefoon Niet Reageert?

Wat moet je doen als je telefoon niet reageert?

Dwing de telefoon te herstarten. Om dit te doen, houd je de knop Volume omlaag en Aan/Uit 7 tot 10 seconden ingedrukt om een geforceerde herstart of een zachte reset uit te voeren. Op smartphones zonder een speciale aan/uit-knop houd je de toets Volume omlaag en de Zij-knop 7 tot 10 seconden ingedrukt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Bovendien, wat moet je doen als je telefoon raar doet?

Open de app Instellingen op uw telefoon.
...
Stap 2: Probeer de volgende stappen voor probleemoplossing
  1. Schakel de veilige modus in.
  2. Tik op het scherm.
  3. Zet de veilige modus uit.
  4. Verwijder onlangs gedownloade apps één voor één om te achterhalen welke app de problemen veroorzaakt.
Wat moet je doen als je telefoon scherm zwart blijft?
Wanneer het scherm van je Galaxy telefoon of tablet niet reageert of zwart blijft probeer één van deze oplossingen:
  1. Soft-reset.
  2. Batterij uithalen.
  3. Flip cover instellen.
  4. Veilige modus starten.
  5. Terug naar fabrieksinstellingen.

Dienovereenkomstig, wat is een paarse vlek in je telefoon?

Een paarse vlek op je telefoon is waarschijnlijk een dode pixel. Dode pixels worden meestal veroorzaakt door een fabricagefout en verschijnen als donkere stippen op uw scherm. Hoewel ze meestal geen probleem zijn, kunnen ze vervelend zijn. Dit in overweging nemend, wat moet je doen als je iphone flipt? Er zijn een paar dingen die je kunt doen als je iPhone flipt:
1. U kunt proberen het toestel te resetten door de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt.
2. U kunt ook proberen het apparaat geforceerd opnieuw op te starten door de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt.
3. Als geen van beide werkt, kunt u proberen uw apparaat op een computer aan te sluiten en iTunes te gebruiken om de fabrieksinstellingen van het apparaat te herstellen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Daarvan, wat te doen als je iphone tript?

Druk simpelweg een keer op de homeknop of veeg omhoog op de iPhone X om de app af te sluiten. Start hem dan opnieuw op. Werkt de app nog steeds niet, dan kun je hem ook geforceerd afsluiten en daarna opnieuw opstarten. In de meeste gevallen lost dit het probleem op.
Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je iphone glitch?
Dit zijn snelle tips om problemen op te lossen, ongeacht de oorzaak:
  1. Verwijder de app uit het recente geheugen van de iPhone en start hem opnieuw op.
  2. Heeft dit het probleem niet opgelost, probeer dan de iPhone eens opnieuw op te starten.
  3. Controleer of er een update beschikbaar is via App Store > Updates.

Wat moet ik doen als mijn Samsung scherm zwart blijft?

Druk en houdt ingedrukt de [volume omlaag knop] + [aan/uit knop] voor 10 tot 30 seconden. Het toestel zal uitgaan en het opstart scherm weer laten zien.
Vervolgens, hoe krijg ik mijn samsung weer aan? Aangenomen dat u een Samsung-smartphone bedoelt, is de meest gebruikelijke manier om het apparaat in te schakelen de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt te houden. Als het apparaat niet reageert, moet u mogelijk een harde reset uitvoeren door de aan/uit-knop en de volumeknop omhoog tegelijkertijd 10-15 seconden ingedrukt te houden.

Hoe zet ik mijn telefoon op zwart wit?

De eenvoudigste manier om uw telefoon op zwart-wit in te stellen is om naar de instellingen van uw telefoon te gaan en de sectie "Weergave" of "Scherm" te vinden. In deze sectie zou er een optie moeten zijn om de displaymodus of schermkleur te veranderen. Kies "Zwart-wit" of "Grijswaarden".

Door Lehrer Bevis

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je scherm Paars is? :: Hoe lang gaat een camera lens mee?
Handige links