Huis > W > Waarom Is Cortana Niet Beschikbaar?

Waarom is Cortana niet beschikbaar?

Controleer of de Land of Regio, Taal, en, spreektaal instellingen overeen komen met de ondersteunde configuratie in de tabel hieronder. Wanneer je besturingssysteem niet overeenkomt met deze instellingen, dan is Cortana niet beschikbaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waar is Cortana beschikbaar?

Meestal staat Cortana dan vermeld bij Windows/Microsoft Store Apps.
Wat dit betreft, hoe kan ik cortana verwijderen?
Om de help van Cortana in Microsoft Edge uit te schakelen:
  1. Open Microsoft Edge.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Ga naar Geavanceerde instellingen en selecteer Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Schakel Laat Cortana mij helpen in Microsoft Edge uit.

Wat kun je doen met Cortana?

Cortana is een digitale assistent waarmee u verschillende taken namens u kunt uitvoeren. Met Cortana kunt u herinneringen instellen, e-mails versturen, informatie zoeken en meer. U kunt Cortana ook gebruiken om uw smart home-apparaten te bedienen en om bedrijven en attracties in de buurt te vinden. Wat is Cortana niet beschikbaar voor jouw regio? Cortana is niet beschikbaar voor uw regio omdat het niet compatibel is met de taal- of regio-instellingen van uw toestel. Als u Cortana wilt gebruiken, moet u de taal- en regio-instellingen van uw apparaat aanpassen aan die van de ondersteunde landen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Men kan zich ook afvragen: hoe cortana inschakelen windows 10?

De modus Hey Cortana activeren
  1. Selecteer het zoekvak op de taakbalk en selecteer vervolgens Instellingen .
  2. Zet de wisselknop onder Hey Cortana op Aan.
En nog een vraag, hoe kom ik van edge af?
Stap 1: Druk de Windows + I toetsen in om Instellingen te openen en klik dan op Apps. Stap 2: Klik op Apps & onderdelen links in het Apps scherm, scroll dan door de apps in de lijst om Microsoft Edge te vinden. Klik erop om de verwijder-knop te vinden en klik op die knop.

Dienovereenkomstig, is groove muziek gratis?

Microsoft Groove Muziek is een gloednieuwe app in Windows 10. Voeg uw MP3's toe aan OneDrive en gebruik de app Groove Muziek om uw nummers ook gratis af te spelen op andere apparaten, zoals pc's, tablets, Windows Phone en Xbox.
Men kan zich ook afvragen: wat doet cortona? Cortona is een spraakgestuurde virtuele assistent waarmee gebruikers met behulp van natuurlijke taalcommando's met hun computer kunnen communiceren. Cortona kan taken uitvoeren zoals het openen van applicaties, het instellen van herinneringen en het versturen van e-mails.

Mensen vragen ook: wat is cortana exe?

Cortana is een virtuele assistent gemaakt door Microsoft voor Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Microsoft Band, Xbox One, iOS, Android en Windows Mixed Reality. Cortana kan herinneringen instellen, spraakopdrachten in natuurlijke taal herkennen, zoekopdrachten uitvoeren en andere taken uitvoeren.

Door Averell Palisi

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet je of Ethernet kabel kapot is? :: Wat is de functie van een browser?
Handige links