Huis > W > Wat Wordt Er Meer Verkocht Iphone Of Samsung?

Wat wordt er meer verkocht iPhone of Samsung?

Wanneer naar de totale jaarcijfers over 2020 wordt gekeken, dan is Samsung, ondanks een verminderde verkoop, nog steeds de grootste smartphoneverkoper ter wereld. Apple kwam, ondanks de nummer 1-positie in Q4 2020, uit op de tweede plaats.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoeveel mensen op de wereld hebben een iPhone?

Het eerste fiscale kwartaal van 2019 ziet er niet rooskleurig uit voor Apple. Toch heeft de techgigant het afgelopen jaar honderd miljoen nieuwe actieve apparaten mogen verwelkomen, waaronder veel iPhones. Inmiddels wonen we met meer dan zeven miljard mensen op deze aardbodem.
Wat dit betreft, welke camera is beter iphone 12 of samsung s21?
Kiekjes die stuk voor stuk uitgeprint kunnen worden voor in je plakboek. Toch is de camera van de Galaxy S21 5G beter dan die van de iPhone 12. Omdat hij meer mogelijkheden biedt met de indrukwekkende telelens van maar liefst 64 megapixel.

Welke telefoon maakt de mooiste foto's?

Het technische antwoord op deze vraag is dat er niet één "beste" telefoon is om foto's te maken. Verschillende telefoons hebben verschillende sterke en zwakke punten als het gaat om het maken van foto's, en wat voor de ene persoon het beste werkt, is misschien niet het beste voor de andere. Bij het kiezen van een telefoon voor het maken van foto's moet onder meer rekening worden gehouden met de kwaliteit van de camera (zowel de hardware als de software), het aantal aangeboden functies en het gebruiksgemak van de telefoon. Vervolgens, welke iphone maakt de mooiste foto's? De iPhone 7 Plus heeft twee camerasensoren: een groothoek- en een telesensor. Dit geeft hem 2x optische zoom en de mogelijkheid om foto's te maken met geringe scherptediepte (onscherpe achtergrond).

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Waarom is Apple veiliger?

Android is een open source-systeem. Dat wil zeggen dat de broncode openbaar is, en voor iedereen in te zien. iOS daarentegen is een gesloten systeem: alleen Apple weet precies hoe het werkt. Bij Android kan juist iedereen op zoek naar mogelijke kwetsbaarheden en precies achterhalen hoe het systeem werkt.
Is mijn iPhone goed beveiligd?
Ingebouwde beveiliging en privacybescherming gebruiken op de iPhone. De iPhone is zo ontworpen dat je gegevens en privacy worden beschermd. De ingebouwde beveiligingsvoorzieningen voorkomen dat anderen bij de gegevens op je iPhone en in iCloud kunnen.

Heb je bij Apple een virusscanner nodig?

Antivirussoftware op smartphones

Daarnaast staat Apple geen virusscanners toe op iOS, omdat apps geen toegang mogen hebben tot andere apps. Ook op Android worden apps gecontroleerd voordat ze in de Play Store terechtkomen, maar het komt weleens voor dat er een malafide app langs deze controle komt.
Waarom kiezen voor iPhone? Er zijn veel redenen om voor iPhone te kiezen, zoals de gebruiksvriendelijke interface, het brede scala aan toepassingen en de algehele betrouwbaarheid. iPhone biedt ook een geweldige camera, en de Face ID-functie is een handige manier om je toestel te ontgrendelen.

Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen een samsung en een iphone?

Het verschil tussen een Samsung en een iPhone is dat Samsung het Android-besturingssysteem gebruikt, terwijl de iPhone het iOS-besturingssysteem gebruikt. Andere verschillen zijn:
-Het aantal beschikbare apps. Er zijn meer apps beschikbaar voor Android dan voor iOS.
Gebruiksgemak. Sommige mensen vinden Android gemakkelijker te gebruiken dan iOS.
Aanpasbaarheid. Android is beter aanpasbaar dan iOS, wat betekent dat je dingen als het uiterlijk van je startscherm kunt veranderen en widgets kunt toevoegen.
Batterijduur. Over het algemeen hebben Android telefoons een betere batterijduur dan iPhones.
Prijs. Android telefoons zijn over het algemeen minder duur dan iPhones.

Door Certie Stenman

Vergelijkbare artikelen

Waar is infrastructuur goed voor? :: Wat is veiliger iPhone of Samsung?
Handige links