Huis > W > Waarom Kan Ik Pdf Niet Openen Op Telefoon?

Waarom kan ik PDF niet openen op telefoon?

Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kan ik een PDF bestand openen?

Start Acrobat en voer een van de volgende handelingen uit:
  1. Open een bestand in de weergave Start > Recent.
  2. Kies Bestand > Openen. Selecteer in het dialoogvenster Openen een of meer bestanden en klik op Openen. PDF-documenten hebben doorgaans de extensie . pdf.
En nog een vraag, kan pdf bestand niet openen in outlook?
Kan pdf bestand niet openen in Outlook?
  • Kies in Outlook voor Extra, Opties.
  • Selecteer de bestandsextensies van de bestanden die u ongestoord wilt kunnen opslaan en openen en verplaats deze met behulp van de knop Move naar de rechterlijst met toegestane items.
  • Klik op OK en start Outlook opnieuw op.

Hoe open ik een PDF-bestand op mijn telefoon?

Ervan uitgaande dat u een PDF-document op uw telefoon wilt bekijken, zijn er een paar stappen die moeten worden doorlopen om dat te doen. De eerste stap is het downloaden van een PDF-reader uit de app store op uw telefoon. Zodra de PDF-reader is gedownload, opent u de app en zoekt u het PDF-document dat u wilt bekijken. Zodra u het document hebt gevonden, tikt u erop en wordt het geopend in de PDF-reader. Kan PDF niet openen op Samsung telefoon? Als u problemen hebt met het openen van PDF-bestanden op uw Samsung-telefoon, kunt u een paar dingen proberen. Zorg er eerst voor dat u een PDF-reader op uw telefoon hebt geïnstalleerd. Als u er geen hebt geïnstalleerd, kunt u een gratis PDF-lezer downloaden in de Google Play Store. Zodra u een PDF-reader hebt geïnstalleerd, probeert u het PDF-bestand opnieuw te openen. Als dat niet werkt, probeer dan uw telefoon opnieuw op te starten en het PDF-bestand te openen. Als u het PDF-bestand nog steeds niet kunt openen, probeert u het bestand opnieuw te downloaden en vervolgens te openen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe open je PDF op Samsung?

Pdf bewaren op Android-apparaat

Open de pdf via bijvoorbeeld de apps Chrome of Gmail. Tik indien gevraagd op Downloaden. De pdf wordt opgeslagen op het apparaat. Open een opgeslagen pdf op een later moment via de app Mijn bestanden.
Waarom kan ik mijn downloads niet openen?
Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben:
  • Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven.
  • Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft.
  • De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Hoe zet ik een PDF op mijn startscherm van een Android telefoon?

Hoe pdf op startscherm Android?
  1. Open Google Drive.
  2. Ga naar het bestand waarvan je een snelkoppeling wil maken en druk naast de bestandsnaam op he menu met de drie puntjes.
  3. Scroll naar beneden en kies 'Toevoegen aan startscherm'
Dit in overweging nemend, kan je een pdf bestand openen in word? Nee, u kunt een pdf-bestand niet openen in Microsoft Word. PDF-bestanden zijn ontworpen om te worden bekeken in een PDF-lezer, niet om te worden bewerkt in een tekstverwerker. Als u de inhoud van een PDF moet bewerken, kunt u een PDF-converter gebruiken om de PDF te converteren naar een Word-document, dat vervolgens in Word kan worden bewerkt.

Dus, hoe kan je een pdf bestand openen in word?

Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF-bestand in Microsoft Word te openen. Eén manier is om een PDF-converter te installeren, zoals PDFelement, en dan de functie "Afdrukken" te gebruiken om de PDF te converteren naar een Word-document. Een andere manier is om de functie "Invoegen" te gebruiken en dan de optie "Object" te kiezen en vervolgens "Maken uit bestand". Kies het PDF-bestand dat u wilt invoegen en klik op "OK".

Door Etienne Cantell

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik de bijlage niet openen in Outlook? :: Waarom opent PDF in Google Chrome?
Handige links