Huis > W > Waarom Accepteert De Server Mijn Emailadres Niet?

Waarom accepteert de server mijn emailadres niet?

De server accepteert de ontvanger <e-mailadres> niet. Meest waarschijnlijk heb je meerdere e-mail accounts geconfigureerd die gebruik maken van dezelfde server voor SMTP (uitgaande post), maar met een verschillende gebruikersnaam.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: kan ineens geen mail meer versturen met iphone?

Vraag uw e-mailaanbieder of systeembeheerder of er voor uw e-mailaccount beveiligingsmaatregelen of beperkingen van kracht zijn, zoals twee-staps-verificatie. Misschien is er een speciaal wachtwoord nodig of moet u autorisatie aanvragen bij uw e-mailaanbieder voordat u e-mail kunt versturen en ontvangen op uw apparaat.
Hoe verwijder je alle mails in een keer Outlook?
Alle e-mailberichten inOutlook.com
  1. Ga naar de map die u wilt leegmaken.
  2. Schakel het selectievakje boven de berichtenlijst in.
  3. Selecteer in het leesvenster Map leegmaken. Uw e-mailberichten worden naar de map Verwijderde Items verplaatst.

Kan geen Mail verwijderen Hotmail?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen mail van uw Hotmail-account kunt verwijderen. Eén mogelijkheid is dat de mail in uw map Junkmail staat. Om dit te controleren klikt u op de map Junkmail in de linker zijbalk. Als de mail die u probeert te verwijderen zich in deze map bevindt, kunt u deze selecteren en op de knop Verwijderen klikken.
Een andere mogelijkheid is dat de mail in uw Prullenmand staat. Om dit te controleren klikt u op de map Prullenbak in de linker zijbalk. Als de mail die u probeert te verwijderen zich in deze map bevindt, kunt u hem selecteren en op de knop Verwijderen klikken.
Als de mail die u probeert te verwijderen niet in een van deze mappen staat, is het mogelijk dat hij in een verborgen map staat. Om te controleren of er verborgen mappen zijn, klikt u op de knop Meer in de linker zijbalk. Er verschijnt dan een lijst met al uw mappen, inclusief eventuele verborgen mappen. Als u een verborgen map ziet die de mail bevat die u probeert te verwijderen, kunt u deze selecteren en op de knop Verwijderen klikken. Kan berichten niet verwijderen? Er zijn een paar redenen waarom u een bericht niet kunt verwijderen. De meest voorkomende reden is dat je niet de juiste rechten hebt. Om een bericht te verwijderen moet je een beheerder zijn of de auteur van het bericht.
Als je zeker bent dat je de juiste rechten hebt, is de volgende meest waarschijnlijke reden dat het bericht in een beschermde categorie staat. Berichten in beschermde categorieën kunnen niet verwijderd worden. Om een bericht in een beschermde categorie te verwijderen, moet je eerst de bescherming van de categorie opheffen.
Als geen van beide het probleem is, is het mogelijk dat een plugin of thema het verwijderen belemmert. Probeer alle plugins uit te schakelen en schakel over op het standaardthema en probeer het bericht opnieuw te verwijderen. Als dat niet werkt, neem dan contact op met uw host voor ondersteuning.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, kun je definitief verwijderde mail terughalen?

Wanneer u per ongeluk een e-mailbericht verwijdert uit uw -e-mail, kunt u dergelijke items herstellen als ze nog steeds in de map Verwijderde Items of Ongewenste e-mail staan. In sommige gevallen kunt u zelfs items herstellen nadat de map Verwijderde Items is leeggemaakt.
Hoe items verwijderen?
Afzonderlijke activiteiten verwijderen
  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar myactivity.google.com.
  2. Scroll omlaag naar je activiteit.
  3. Zoek het item dat je wilt verwijderen. Je kunt een item op een aantal manieren vinden: Browsen op basis van dag.
  4. Tik bij het item dat je wilt verwijderen op Verwijderen .

Hoe permanent verwijderde e-mails van Gmail op computer te herstellen?

Berichten herstellen
  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Scroll aan de linkerkant van de pagina en klik op Meer. Prullenbak.
  3. Vink het selectievakje aan naast de berichten die je wilt verplaatsen.
  4. Klik op Verplaatsen naar .
  5. Kies waar je de berichten naartoe wilt verplaatsen.
Hoe vind ik ongelezen mail in Gmail? Er zijn een paar manieren om ongelezen mail in Gmail te vinden. Eén manier is om te klikken op het tabblad "Meer" bovenaan je Gmail-inbox en vervolgens "Ongelezen" te selecteren in het uitklapmenu. Dit toont je alle ongelezen berichten in je inbox. Een andere manier om ongelezen mail te vinden is te zoeken op het trefwoord "is:ongelezen" in de zoekbalk van Gmail. Dit toont u alle ongelezen berichten in uw inbox.

En nog een vraag, wat betekent uitgaand in je mail?

Uitgaande mail verwijst naar de e-mails die u vanuit uw account verstuurt. Inkomende mail verwijst naar de e-mails die u in uw account ontvangt.

Door Merralee Jackels

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je meer films kijken op Netflix? :: Hoe werkt SD-kaart Samsung?
Handige links