Huis > W > Waarom Zie Ik Niet Al Mijn Posts Op Instagram?

Waarom zie ik niet al mijn posts op Instagram?

Als er geen foto's worden weergegeven in je Instagram-overzicht als je op tikt, is het mogelijk dat je niemand volgt op Instagram of dat de mensen die je momenteel volgt, geen nieuwe berichten hebben toegevoegd sinds je voor het laatst hebt gekeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik geen posts delen op mijn verhaal?

Sinds kort hebben sommige Instagramgebruikers het papieren vliegtuigje niet meer. Of althans, ze hebben het wel, maar als ze er op klikken ontbreekt de optie om het bericht te delen in hun stories. Zij moeten in plaats daarvan de sticker in Instagram stories gebruiken.
Daarvan, waarom kan ik geen berichten meer sturen op instagram?
Update Je Instagram-app Omdat u een oudere versie van de app gebruikt, kunnen berichten mogelijk niet worden bezorgd. Als u de app in de Play Store of de Android Store controleert, kunt u snel zien of dit het probleem is. Als je een optie ziet om je app bij te werken, doe dat dan en de fout wordt automatisch opgelost.

Waar zijn mijn fotos op Instagram?

Wanneer u een foto uploadt naar Instagram, wordt deze automatisch opgeslagen in uw profiel. U kunt al uw foto's bekijken door naar uw profiel te gaan en op het tabblad "Foto's" te tikken. Waar zijn mijn oude Instagram posts? Als u op zoek bent naar een specifieke post van uw Instagram-account, is de beste manier om deze te vinden de zoekfunctie te gebruiken. Om een post te zoeken, opent u gewoon de Instagram-app en tikt u op het vergrootglaspictogram in de onderste navigatiebalk. Typ vervolgens een trefwoord of zin in die je je herinnert van de post (bijvoorbeeld de naam van de persoon met wie je was, de locatie of een sleutelwoord uit het bijschrift). Als het bericht nog op je account staat, zou het in de zoekresultaten moeten verschijnen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: waarom zie ik oude berichten op instagram?

Het bedrijf maakte vanaf dat moment gebruik van een algoritme dat bepaalde welke foto's en video's het meest relevant voor de gebruiker waren. Die kwamen vervolgens bovenaan te staan. Daardoor kwam het voor dat oudere berichten bovenaan kwamen te staan.
Dienovereenkomstig, waarom kunnen mensen mijn story niet delen?
Of ze kunnen jouw story niet delen. Dat ligt er dan vaak aan dat degene die de story heeft gepost, niet heeft ingesteld dat het gedeeld mag worden. Die instelling vind je in profiel. Ga via het menu rechts bovenin naar Instellingen => Privacy => Verhaal.

Dienovereenkomstig, hoe deel je iemands post op je verhaal?

Hoe deel ik iemands bericht uit het overzicht in mijn Instagram-...
  1. Tik onder de foto of video in het overzicht op .
  2. Tik op Bericht/video toevoegen aan je verhaal.
  3. Tik op Verzenden naar.
  4. Tik naast Je verhaal op Delen en vervolgens op Klaar.
Daarvan, hoe deel je een post op je verhaal? Er zijn twee manieren om een bericht op je verhaal te delen. De eerste manier is om naar het bericht te gaan, op de deelknop te klikken en dan "Delen naar je verhaal" te selecteren. De tweede manier is om naar je verhaal te gaan, op de "+"-knop te klikken en dan de optie "Delen naar je verhaal" te selecteren.

Dit in overweging nemend, waarom is mijn instagram account geblokkeerd?

Er zijn een paar redenen waarom een Instagram-account geblokkeerd kan zijn. Het kan zijn omdat het account is gerapporteerd voor het schenden van de Community Guidelines van Instagram. Daarnaast kunnen accounts worden geblokkeerd als Instagram ongebruikelijke activiteiten ontdekt, zoals spammy activiteit of betrokkenheid van nepaccounts. Als een account is geblokkeerd, kan de gebruiker zijn account, berichten of profiel niet meer zien.

Door Vey Gruger

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet Phone Clone het niet? :: Wat gebeurt er als je mobiele gegevens uitzet?
Handige links