Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Telefoon Niet Wil Opladen?

Wat moet je doen als je telefoon niet wil opladen?

Check of het stopcontact werkt. Steek de stekker van de oplader in een stopcontact.
...
Check of de kabel en de oplader werken.
  • Probeer ze met een ander apparaat.
  • Check of de kabel goed is aangesloten op de oplader en je telefoon.
  • Check of de poort van je telefoon geen stof of pluisjes bevat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe maak je je Oplaadpoort schoon?

Pak een houten of plastic tandenstoker, het liefst zo dun mogelijk. Omdat we alleen vuil gaan verwijderen, zijn zaken als schoonmaakalcohol niet nodig. Daarmee zou je het risico kunnen lopen dat je de aansluiting beschadigt. Duw je tandenstoker zachtjes in de oplaadpoort en schraap de troep voorzichtig naar buiten.
Hoe start je je telefoon opnieuw op?
Je telefoon opnieuw opstarten

Als uw telefoon is vastgelopen met het scherm ingeschakeld, houdt u de aan/uit-knop ongeveer dertig seconden ingedrukt om het opnieuw op te starten.

Waarom hoor ik mijn Beltoon niet?

Er zijn een paar redenen waarom u uw beltoon niet hoort als u wordt gebeld. Controleer eerst of uw telefoon niet op stil of trillen staat. Als uw telefoon is ingesteld op stil of trillen, hoort u uw beltoon niet als u wordt gebeld. Ten tweede, zorg ervoor dat het volume helemaal omhoog staat. Als het volume lager staat, hoort u de beltoon niet als u wordt gebeld. Controleer ten slotte of de ringtone die je hebt geselecteerd geen stille ringtone is. Sommige beltonen zijn stil, wat betekent dat je ze niet hoort als je wordt gebeld. En nog een vraag, waarom hoor ik geen geluid als iemand mij belt? Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen geluid hoort als iemand u belt. Controleer eerst of uw telefoon niet op stil of trillen staat. Als dat zo is, kun je geen inkomende gesprekken horen. Controleer ten tweede of het volume van je telefoon helemaal omlaag staat. Als dat zo is, moet u het harder zetten om iets te kunnen horen. Als u nog steeds niets hoort, kan er een probleem zijn met de luidsprekers van uw telefoon. Als dit het geval is, moet u uw telefoon naar een gekwalificeerde technicus brengen om hem te laten repareren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat moet je doen als je Samsung niet meer oplaad?

Als je Samsung-tablet of -telefoon niet oplaadt, hoewel de oplader is aangesloten, werkt de oplader mogelijk niet goed, kan de kabel defect zijn of de oplaadport van het toestel is beschadigd. Houd er rekening mee dat materialen zoals stof, vuil, vocht, etc.
Hoe krijg ik mijn Samsung weer aan?
Houd de standby knop en de volume omhoog knop tegelijk ingedrukt. Laat de knoppen na 10 seconden weer los. Zet het toestel weer aan door de standby knop ingedrukt te houden.

Hoe weet je of je batterij kapot is Samsung?

De gemakkelijkste manier om te kijken of je batterij defect is door deze uit je toestel te halen. Je kunt dan vrijwel direct zien of de accu is opgezet. Als je toch twijfelt of de batterij is opgezet kun je het testen door de batterij te spinnen op een vlakke ondergrond.
Hoe krijg je stof uit je oplaadpunt? Er zijn een paar manieren om stof uit uw laadstation te krijgen. Eén manier is om met een bus perslucht het stof uit het laadstation te blazen. Een andere manier is om een stofzuiger met een klein hulpstuk te gebruiken om het stof uit het laadstation te zuigen.

Hoe krijg je zand uit je oplader?

De beste manier om zand van uw lader te verwijderen is met een stofzuiger met slangbevestiging. Zet de stofzuiger op de vloer en plaats de lader op de slang. Zet de stofzuiger aan en wacht tot het zand in de stofzuiger wordt opgezogen.

Door Macey Eberhardt

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je vloeistof uit Lightning connector? :: Hoe belangrijk is buitenlandse handel voor België?
Handige links