Huis > H > Hoe Haal Je Een Bestand Van Alleen-Lezen Af?

Hoe haal je een bestand van alleen-lezen af?

Controleer de bestandseigenschappen door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en Eigenschappen te kiezen. Als het kenmerk Alleen-lezen is geselecteerd, kunt u de selectie ongedaan maken en op OK klikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Bovendien, hoe verander ik alleen-lezen?

De status Alleen-lezen instellen of verwijderen
  1. Klik in het menu Bestand op Info.
  2. Klik op Werkmap beveiligen en selecteer de optie Altijd openen met het kenmerk Alleen-lezen.
Wat betekent alleen-lezen bestand?
Alleen-lezen bestanden kunnen worden geopend, maar kan niet worden bewerkt. Ze worden doorgaans gebruikt als templates voor het maken van nieuwe bestanden. Aangezien alleen-lezen bestanden niet kunnen worden gewijzigd, ze dienen vaak als een model of blauwdruk voor meerdere gelijkaardige dossiers creëren.

Dus, kan bestand niet lezen?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u een bestand niet kunt lezen. Het bestand kan verborgen zijn, dus u moet verborgen bestanden tonen in de bestandsverkenner van uw besturingssysteem. Het bestand kan ook ingesteld zijn op alleen-lezen, wat betekent dat u er geen wijzigingen in kunt aanbrengen. Als je een bestand probeert te openen dat op een andere computer staat, heb je misschien geen toestemming om het te openen. Kan alleen lezen niet uitschakelen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u de alleen-lezen modus van een bestand of map niet kunt uitschakelen. Eén mogelijkheid is dat het bestand of de map wordt benaderd door een ander programma of proces en dus is vergrendeld. In dat geval moet u het andere programma sluiten of het bijbehorende proces beëindigen voordat u het kenmerk alleen-lezen kunt wijzigen. Een andere mogelijkheid is dat u onvoldoende rechten hebt om het bestand of de map te wijzigen. In dat geval moet u contact opnemen met de systeembeheerder om de rechten op het bestand of de map te wijzigen. Ten slotte is het ook mogelijk dat het bestand of de map echt alleen-lezen is en niet kan worden gewijzigd, zelfs niet door een beheerder.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe read only uitzetten Excel?

Schakel over naar / schakel de alleen-lezenmodus in met de functie Alleen lezen in- / uitschakelen
  1. Klik op de pijl in de werkbalk Snelle toegang en selecteer het Meer opdrachten uit de vervolgkeuzelijst.
  2. Klik op het OK knop om dit te tonen Schakel Alleen lezen in in de werkbalk Snelle toegang.
Hoe Word document bewerkbaar maken?
Hoe Word document bewerkbaar maken? Aspose Words Editor is een gratis online documenteditor. Het werkt vanaf alle platforms, waaronder Windows, Mac, Android en iOS. Alle bestanden worden op de servers verwerkt.

Waar vind ik de Microsoft Office knop?

De knop verschijnt in je werkbalk linksboven op je scherm.
...
Enkele van de functies die je achter deze knop vindt:
  1. Nieuw.
  2. Openen.
  3. Afdrukken.
  4. Opslaan als.
  5. Opties voor Word en Excel.
Waarom kan ik een Word document niet bewerken? Als u een Word-document niet kunt bewerken, komt dat waarschijnlijk doordat het document is vergrendeld of beveiligd. Om een Word-document te ontgrendelen, opent u het document in Word en klikt u op "Bestand". Klik vervolgens op "Info" en klik op "Document beveiligen". Selecteer "Bewerken beperken" in het vervolgkeuzemenu.

Trouwens, hoe excel bestand beveiligen met wachtwoord?

Er zijn een paar manieren om een Excel-bestand met een wachtwoord te beveiligen. Eén manier is om de functie "Opslaan als" te gebruiken en de optie "Coderen met wachtwoord" te selecteren. Dit zal u vragen een wachtwoord in te voeren dat nodig is om het bestand te openen. Een andere manier is om het menu "Extra" te gebruiken, "Opties" te selecteren en vervolgens het tabblad "Beveiliging" te kiezen. Hier kunt u een wachtwoord instellen om het bestand te openen en een wachtwoord om het bestand te wijzigen.

Door Baruch Mootispaw

Vergelijkbare artikelen

Wat is de Microsoft Office-knop? :: Wat moet je doen als je scherm flikkert?
Handige links