Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Telefoon Het Niet Meer Doet?

Wat moet je doen als je telefoon het niet meer doet?

Om een hard reset uit te voeren houd je de volgende toetsencombinaties ingedrukt tijdens het opstarten van het apparaat: Schakel uw telefoon uit, houd de aan / uit-toets en de volume-omhoogtoets ingedrukt en houd vervolgens de aan / uit-toets ingedrukt. Laat de toetsen los wanneer de Android-mascotte verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, waarom kan mijn samsung telefoon niet opladen?

Als je Samsung-tablet of -telefoon niet oplaadt, hoewel de oplader is aangesloten, werkt de oplader mogelijk niet goed, kan de kabel defect zijn of de oplaadport van het toestel is beschadigd. Houd er rekening mee dat materialen zoals stof, vuil, vocht, etc.
Dit in overweging nemend, waarom kan ik mijn apps niet updaten?
Apps updaten lukt niet? Zo los je het op
  1. Cache legen. Wil apps updaten maar niet lukken, dan kun je het beste even naar 'Instellingen > Apps/Applicatiebeheer' gaan en op 'Google Play' tikken.
  2. Gegevens wissen.
  3. Google-account opnieuw instellen.
  4. Reset je toestel.

Kan niet in Play Store?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Zorg eerst voor een sterke internetverbinding. Als u een mobiele gegevensverbinding gebruikt, probeer dan verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk.
Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan de cache en gegevens van de Google Play Store-app te wissen. Ga hiervoor naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingen beheren > Google Play Store en tik op Cache wissen en Gegevens wissen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen de Google Play Store-app te verwijderen en opnieuw te installeren. Dienovereenkomstig, waarom wordt google play services niet ondersteund door uw apparaat? Er kunnen een paar redenen zijn waarom Google Play Services niet wordt ondersteund door uw apparaat. Eén reden kan zijn dat uw apparaat niet compatibel is met Google Play Services. Een andere reden kan zijn dat u geen Google-account hebt gekoppeld aan uw apparaat. Tot slot kan uw toestel een oudere versie van het Android-besturingssysteem hebben die niet compatibel is met Google Play Services.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Men kan zich ook afvragen: waar vind ik gekoppelde apparaten op samsung telefoon?

Mobiele Android-apparaten (smartphone, tablet)
  1. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
  2. Tik op het pictogram Settings (Instellingen).
  3. Selecteer Connected devices (Aangesloten apparaten) of Device Connection (Apparaataansluiting).
  4. Selecteer Previously connected devices (Eerder aangesloten apparaten) of Bluetooth.
Men kan zich ook afvragen: wat is koppelingsmodus?
Wanneer de bron 'Bluetooth' voor de eerste keer geselecteerd wordt zal het apparaat automatisch in de koppelingsmodus gaan. Wanneer u nog een apparaat wilt koppelen dan dient u de knop 'OPTION' voor drie seconden ingedrukt te houden om de koppelingsmodus te starten.

Hoe koppel je een Google account aan een apparaat?

Algemene stappen om dit probleem op te lossen
  1. Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
  2. Check je opslagruimte.
  3. Check op Android-systeemupdates.
  4. Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
  5. Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
  6. Sluit de Play Store en open de app opnieuw.
Hoe een apparaat ontkoppelen? De eerste stap is het identificeren van het apparaat dat u wilt loskoppelen. Zodra u het apparaat hebt geïdentificeerd, moet u uitzoeken welk type aansluiting het gebruikt. De meest voorkomende soorten verbindingen zijn USB, HDMI en DVI.
Als het apparaat een USB-aansluiting gebruikt, kunt u gewoon de USB-kabel uit het apparaat halen. Als het apparaat een HDMI- of DVI-aansluiting gebruikt, moet u een andere kabel gebruiken om het apparaat los te koppelen.

Hoe kan ik Bluetooth apparaten verwijderen?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u Bluetooth-apparaten kunt verwijderen, afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt.
Als u een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt, kunt u naar de app Instellingen gaan en op Bluetooth tikken. Dit toont een lijst met alle Bluetooth-apparaten die aan uw apparaat zijn gekoppeld. Om een apparaat te verwijderen, tikt u op de "i" ernaast en vervolgens op "Vergeet dit apparaat".
Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u naar de app Instellingen gaan en op Bluetooth tikken. Dit toont een lijst met alle Bluetooth-apparaten die aan uw apparaat zijn gekoppeld. Om een apparaat te verwijderen, tikt u op het tandwielpictogram ernaast en vervolgens op "Ontkoppelen".
Als u een Windows 10-computer gebruikt, kunt u naar het Configuratiescherm gaan en klikken op "Een apparaat toevoegen" onder het kopje "Apparaten en printers". Dit toont een lijst van alle Bluetooth-apparaten die met uw computer zijn gekoppeld. Om een apparaat te verwijderen, klikt u er gewoon met de rechtermuisknop op en selecteert u "Apparaat verwijderen".

Door Merari

Vergelijkbare artikelen

Wat doet Chkdsk? :: Wat betekent iPad wordt niet ondersteund?
Handige links