Huis > W > Waarom Werkt Itunes Niet Meer?

Waarom werkt iTunes niet meer?

Open een webbrowser en ga naar een website. Als de internetverbinding functioneert, doet zich mogelijk een probleem voor met de iTunes Store. Bezoek de iTunes Store later nogmaals. Controleer of de datum, tijd en tijdzone van de computer goed zijn ingesteld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom verbind mijn iPhone niet met iTunes?

Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing 'Vertrouw je deze computer?'
Hoe kom ik in mijn iTunes?
Aanmelden bij de iTunes Store
  1. Kies 'Account' > 'Aanmelden' in iTunes op je pc.
  2. Voer een van de volgende stappen uit: Aanmelden met je Apple ID: Voer je Apple ID en wachtwoord in en klik op 'Volgende'. Een Apple ID aanmaken: Klik op 'Nieuwe Apple ID aanmaken' en volg de aanwijzingen op het scherm.

Trouwens, wat is de opvolger van itunes?

De opvolger van iTunes is de Muziek-app. En nog een vraag, waarom kan ik geen itunes downloaden? Er zijn een paar redenen waarom u iTunes misschien niet kunt downloaden. Eén reden kan zijn dat uw computer niet voldoet aan de minimale systeemvereisten om iTunes te draaien. Een andere reden kan zijn dat u beveiligingssoftware op uw computer hebt geïnstalleerd die de installatie van iTunes blokkeert. U kunt de systeemvereisten voor iTunes hier controleren: https://support.apple.com/kb/SP715?locale=en_US. Om te controleren of uw beveiligingssoftware de installatie van iTunes blokkeert, kunt u de software tijdelijk uitschakelen en vervolgens proberen iTunes opnieuw te installeren.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dit in overweging nemend, is itunes nog beschikbaar?

Hoewel iTunes een officieel Apple-product is, kun je het programma nog steeds voor pc en Android downloaden en gebruiken.
Hoe moet je een geblokkeerde iPhone verbinden met iTunes?
Zo gaat dat:
  1. Sluit je geblokkeerde iPhone met een kabeltje aan op je computer.
  2. Open iTunes (voor Windows) of de Finder (voor Mac).
  3. Druk op de naam van je telefoon.
  4. Ga naar 'Overzicht' of 'Algemeen'.
  5. Is de reservekopie gemaakt?
  6. Druk op 'Herstel iPhone'.
  7. Je moet nu inloggen met je Apple ID.

Dus, hoe koppel je iphone aan itunes?

Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt. Klik links in het iTunes-venster op 'Overzicht'. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'.
Hoe kan ik mijn iPhone koppelen aan mijn laptop? Er zijn een paar verschillende manieren om uw iPhone met uw laptop te koppelen. Eén manier is om de Apple Lightning-naar-USB-kabel te gebruiken. Deze kabel kan worden aangesloten op de Lightning-poort van uw iPhone en op de USB-poort van uw laptop. Een andere manier is het gebruik van Bluetooth. Hiervoor moet u ervoor zorgen dat zowel uw iPhone als uw laptop Bluetooth hebben ingeschakeld. Vervolgens kunt u naar de Bluetooth-instellingen op uw laptop gaan en op zoek gaan naar uw iPhone. Zodra u uw iPhone vindt, kunt u erop klikken en "Koppelen" selecteren.

Dienovereenkomstig, hoe nieuwste versie itunes downloaden?

1. Ga naar de iTunes downloadpagina.
2. Scroll naar beneden naar het gedeelte "iTunes in de Cloud".
3. Klik op de knop "Nu downloaden".
4. Ga akkoord met de voorwaarden.
5. Selecteer de locatie voor het bestand.
6. Klik op de knop "Opslaan".
7. Wacht tot het downloaden is voltooid.
8. Voer het installatieprogramma uit.
9. Volg de instructies op het scherm.
10. Start iTunes.

Door Keyser Mohd

Vergelijkbare artikelen

Waarom een koptelefoon? :: Hoe zet je iMessage uit op iPhone?
Handige links