Huis > W > Waarom Werkt Facetime Niet Op Mijn Iphone?

Waarom werkt FaceTime niet op mijn iPhone?

Ga naar 'Instellingen' > 'FaceTime' en zorg ervoor dat FaceTime is ingeschakeld. Als 'Wachten op activering' wordt weergegeven, moet u FaceTime uit- en vervolgens weer inschakelen. Lees wat u moet doen als u FaceTime niet kunt activeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe zet ik FaceTime aan?

FaceTime op Android toestellen

Helaas is FaceTime alleen te gebruiken op Apple (iOS) toestellen. Je kunt de app FaceTime niet gebruiken op je Android toestel.
Dit in overweging nemend, hoe krijg ik facetime op mijn iphone?
FaceTime configureren op de iPhone
  1. Tik in Instellingen op 'FaceTime' en schakel 'FaceTime' in.
  2. Voer een of meer van de volgende stappen uit: Je account configureren voor FaceTime-gesprekken: Tik op 'Gebruik je Apple ID voor FaceTime' en tik vervolgens op 'Log in'.

Kun je Facetimen met Android?

Ja, je kunt Facetimen met Android. Trouwens, kan niet facetimen op ipad? De iPad gebruikt de FaceTime-app van Apple voor videobellen, die niet beschikbaar is op andere platforms.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat betekent FaceTime geannuleerd?

Het belgeluid wordt dan meteen uitgeschakeld, maar de beller hoort nog wel een paar keer de telefoon overgaan. Daarna wordt hij/zij naar de voicemail gestuurd.
Is FaceTime alleen voor iPhone?
FaceTime werkt alleen op apparaten van Apple, zoals iPhone, iPad en Mac. Dat betekent dat je FaceTime alleen gebruikt met mensen die ook een Apple apparaat hebben.

Wat heb je nodig om te Facetimen?

Een gesprek voeren

Start de FaceTime-app. Tik in de app op het plusteken en typ het telefoonnummer of e-mailadres van de andere persoon. Het moet hier gaan om het nummer of mailadres dat is gekoppeld aan zijn of haar Apple ID. Tik op dit nummer of mailadres en vervolgens op 'Audio' of 'Video'.
Vervolgens, wat is het verschil tussen facetime en videobellen? Facetime is een specifieke app voor videobellen gemaakt door Apple voor haar apparaten, terwijl videobellen kan verwijzen naar elke app die videobellen tussen twee apparaten mogelijk maakt.

Is bellen met FaceTime gratis?

Ja, bellen met FaceTime is gratis. U kunt FaceTime gebruiken om video- of audiogesprekken te voeren met andere Apple-apparaten, zoals iPhones, iPads, iPod touches en Macs.

Door Hendon Profetto

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je GIF op insta? :: Waarom werkt Ethernet niet?
Handige links