Huis > W > Waarom Werkt Mijn Alarm Niet?

Waarom werkt mijn alarm niet?

Controleer alle toestemmingen voor je wekker-app (hier Timely) en kijk naar instellingen als batterijbesparing of automatisch starten. Als je je smartphone voordat je gaat slapen in de niet-storenmodus zet, moet je de rechten controleren bij 'Toegang tot 'Niet storen'' (eveneens te vinden bij 'Speciale app-toegang').

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom krijg ik geen melding van berichten?

Ga na of je meldingen hebt ingeschakeld op je telefoon. Android Instellingen-app > Apps (sommige gebruikers moeten dan nog naar Apps beheren gaan) > Signal > ga na of 'Toon meldingen' is ingeschakeld. > Meldingen > Schakel berichtmeldingen in.
Trouwens, waar vind ik de noodmelding?
Tik op Instellingen. Tik op Berichtgeving. Onderaan staat de optie 'Noodmeldingen'. Is het schuifje daarachter groen, dan ontvangt u overheidsmeldingen.

Dienovereenkomstig, waarom krijg ik geen pushberichten meer?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je geen pushmeldingen meer ontvangt. Een mogelijkheid is dat je pushberichten voor de app in kwestie hebt uitgeschakeld. Een andere mogelijkheid is dat de app zelf om verschillende redenen geen pushberichten meer verstuurt. Tot slot is het mogelijk dat uw toestel geen pushberichten meer ontvangt van apps; dit kan te wijten zijn aan een aantal factoren, waaronder een wijziging in de instellingen van uw toestel of een probleem met de internetverbinding van uw toestel. Waarom gaat mijn wekker niet af als ik bel? Er zijn een paar redenen waarom dit kan gebeuren. Een mogelijkheid is dat de wekker niet goed in het stopcontact zit. Een andere mogelijkheid is dat de wekker niet aanstaat. Een derde mogelijkheid is dat de wekker niet goed is ingesteld.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom gaat mijn Apple wekker niet af?

Als u de belsignaalschakelaar op 'Stil' zet of Niet storen inschakelt, klinkt het wekgeluid toch. Als een wekker niet afgaat of te zacht is, of de iPhone alleen maar trilt, controleert u het volgende: Stel het volume op uw iPhone in. Als het wekgeluid te zacht of te hard is, past u dit aan met de volumeknoppen.
Waarom krijg ik geen meldingen meer op mijn iPhone?
Ga naar Instellingen > Berichtgeving en kijk of de app in de lijst staat. Tik erop en controleer of de schakelaar bij Sta meldingen toe is ingeschakeld. Controleer of de juiste meldingen zijn ingeschakeld.

Wat is notificaties toestaan?

Web push notificaties: Wanneer je een website bezoekt die web push notificaties verstuurt zal je browser vragen of je notificaties wil toestaan. Websites moeten gebruikers expliciet om toestemming vragen voor dit soort notificaties. Dus pas als je dit toestaat, dan ontvang je die notificaties ook daadwerkelijk.
Wat dit betreft, hoe zet je je berichten op melding? Er is geen manier om je berichten op kennisgeving in te stellen.

Trouwens, waar staan nl-alert berichten op iphone?

De nl-alert berichten bevinden zich op de iphone in de instellingen app onder het onderdeel "notificaties".

Door Ron

Vergelijkbare artikelen

Hoe iPhone kalibreren? :: Kan geen programma meer openen Windows 10?
Handige links