Huis > W > Waarom Wordt Mijn Simkaart Niet Herkend?

Waarom wordt mijn simkaart niet herkend?

Mijn toestel herkent mijn simkaart niet

Het is ten eerste goed om te weten of het probleem aan de simkaart ligt, of aan de telefoon. Voer hiervoor een simkaart kruistest uit: Stop je eigen simkaart in een andere telefoon en kijk of de simkaart werkt; Stop een andere simkaart in je telefoon en kijk of deze werkt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat moet je doen als je simkaart het niet doet?

Haal je simkaart voorzichtig uit je telefoon en maak deze schoon met een zachte, droge doek. Plaats de simkaart daarna op de juiste manier terug in je toestel. Plaats je simkaart ter controle eens in een ander toestel; als je simkaart dan wel werkt, is je simkaart niet defect.
Waarom heb ik geen netwerkverbinding?
Zorg ervoor dat de vliegtuigmodus is uitgeschakeld . Probeer eerder opgeslagen wifi-netwerken te verwijderen , zoek en maak opnieuw verbinding. Probeer een tijdelijk netwerk op te zetten met een mobiele telefoon, een ander apparaat (met de hotspotfunctie) of een draadloze router.

Waarom pakt mijn iPhone mijn simkaart niet?

Er zijn een paar redenen waarom uw iPhone uw SIM-kaart niet oppikt. Het eerste wat u moet doen is controleren of de simkaart goed in de simkaartlade is geplaatst. Is dat het geval, dan moet u controleren of de simkaart beschadigd is. Als de simkaart beschadigd is, moet u een nieuwe simkaart kopen bij uw provider. Als de simkaart niet beschadigd is, moet u controleren of het netwerk van uw provider niet werkt. Hoe activeer ik mijn simkaart ben? Er zijn een paar manieren om uw SIM-kaart te activeren, afhankelijk van uw provider. De meest gebruikelijke manier is om de SIM-kaart in uw telefoon te plaatsen en vervolgens de telefoon aan te zetten. De telefoon zou dan automatisch de SIM-kaart moeten activeren. Als dat niet werkt, kunt u de SIM-kaart meestal activeren door uw provider te bellen of online naar hun website te gaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Vervolgens, wat gebeurt er als je je simkaart in een andere telefoon stopt?

Wat gebeurt er als je je simkaart in een andere telefoon stopt? Zolang de simkaart in de andere telefoon past kun je er gewoon gebruik van maken. Het is dus niet zo dat de telefoon buiten werking raakt. Of en hoe je gebruik maakt van het mobiele netwerk heeft namelijk met de simkaart te maken.
Bovendien, hoe kan een simkaart kapot gaan?
Daarnaast kan je telefoon en hierdoor ook je simkaart schade hebben opgelopen omdat je bijvoorbeeld je telefoon in het water hebt laten vallen. Tot slot komt het tegenwoordig steeds vaker voor dat mensen zelf hun simkaart knippen en dit mis is gegaan.

En nog een vraag, hoe kan ik mijn simkaart resetten?

Als klant zijnde kan je je simkaart uit je toestel halen en deze na 10 minuten weer erin plaatsen. Zo meld je de simkaart ook af van het netwerk. Je telefoon op vliegtuigmodus haalt je simkaart ook van het netwerk.
En nog een vraag, hoe simkaart testen? Er zijn een paar manieren om een SIM-kaart te testen:
1. Controleer de SIM-kaart op fysieke schade. Als er barsten of andere tekenen van fysieke schade zijn, is de SIM-kaart waarschijnlijk beschadigd en moet deze worden vervangen.
2. 2. Plaats de SIM-kaart in een telefoon en probeer te bellen. Als het gesprek doorgaat, werkt de SIM-kaart.
3. Probeer een tekstbericht te versturen. Als het SMS-bericht succesvol wordt verzonden, werkt de SIM-kaart.
4. Controleer de SIM-kaart op opgeslagen contacten. Als er contacten op de SIM-kaart zijn opgeslagen, werkt de kaart.
5. Controleer de SIM-kaart op opgeslagen foto's of video's. Als er foto's of video's op de SIM-kaart zijn opgeslagen, werkt hij.

Hoe netwerkverbinding herstellen?

Er zijn een paar stappen die u kunt nemen om uw netwerkverbinding te herstellen.
1. Controleer uw netwerkstatus. Zorg ervoor dat uw computer verbonden is met internet en dat uw netwerk goed werkt.
2. Start uw computer opnieuw op. Hierdoor wordt uw netwerkverbinding gereset en kunnen eventuele problemen die er de oorzaak van waren dat de verbinding wegviel, worden opgelost.
3. Werk uw netwerkdrivers bij. Verouderde of corrupte netwerkdrivers kunnen vaak verbindingsproblemen veroorzaken. Updaten naar de nieuwste drivers kan helpen het probleem op te lossen.
4. Controleer de instellingen van uw firewall. Firewalls kunnen soms legitiem verkeer blokkeren, waardoor de verbinding wegvalt. Controleer of uw firewall de verbinding niet blokkeert.
5. Probeer een ander netwerk. Als u verbinding kunt maken met een ander netwerk, kan het een probleem zijn met uw huidige netwerk. Probeer verbinding te maken met een ander netwerk om te zien of het probleem blijft bestaan.

Door Tayler

Vergelijkbare artikelen

Wat maakt een computer tot een computer? :: Wat is de pincode van mijn simkaart?
Handige links