Huis > H > Hoe Krijg Ik Een Pdf Bestand Op Mijn Computer?

Hoe krijg ik een PDF bestand op mijn computer?

PDF maken met Windows 10
  1. Open het document.
  2. Kies Bestand > Afdrukken (of ga op een andere manier naar de printfunctie).
  3. Kies als printer: Microsoft print to PDF.
  4. Afdrukken/OK.
  5. Er opent een venster waarin je kunt aangeven waar de PDF wordt opgeslagen.
  6. Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dienovereenkomstig, hoe zet je een bestand over naar pdf?

Een bestand online converteren naar PDF

Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep een bestand naar de dropzone. Selecteer het document dat je wilt converteren naar PDF. Bekijk hoe Adobe Acrobat PDF's converteert. Meld je aan om je geconverteerde PDF te downloaden of te delen.
Hoe zoek je iets in document?
Als u het deelvenster Zoeken wilt openen vanuit de bewerkingsweergave, drukt u op Ctrl+F of klikt u op Start > Zoeken. . U kunt tekst zoeken door deze in het vak In document zoeken naar... te typen.

Hoe zoeken in pdf op iPad?

Er zijn een paar verschillende manieren om naar een PDF te zoeken op uw iPad. De eerste manier is om de ingebouwde zoekfunctie in de iOS Bestanden-app te gebruiken. Open hiervoor de Bestanden-app en tik op het tabblad "Zoeken" onderaan het scherm. Typ vervolgens de naam in van de PDF die je zoekt. Als de PDF in uw iCloud Drive is opgeslagen, zou deze in de zoekresultaten moeten verschijnen.
Een andere manier om op je iPad naar een PDF te zoeken is door de Spotlight-zoekfunctie te gebruiken. Veeg hiervoor vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden om de Spotlight-zoekbalk te openen. Typ vervolgens de naam in van de PDF die u zoekt. Als de PDF op uw toestel is opgeslagen, verschijnt hij in de zoekresultaten.
U kunt ook een app van derden gebruiken om een PDF op uw iPad te zoeken. Er zijn een aantal apps beschikbaar waarmee u naar PDF's kunt zoeken, waaronder PDF Expert en GoodReader. Mensen vragen ook: hoe zoeken in pdf op mac? Er zijn een paar verschillende manieren om naar een PDF te zoeken op een Mac. De eerste manier is om de Finder-toepassing te gebruiken. Open hiervoor Finder en klik vervolgens op het menu "Bestand". In het menu Bestand kiest u de optie "Zoeken". In het venster "Zoeken" voert u in het zoekveld ".pdf" in. Zo zoekt u naar alle PDF-bestanden op uw Mac.
Een andere manier om naar PDF-bestanden te zoeken op een Mac is door het programma Spotlight te gebruiken. Open hiervoor Spotlight en typ vervolgens ".pdf" in het zoekveld. Dit zal zoeken naar alle PDF-bestanden op uw Mac.
Als u de naam kent van het PDF-bestand dat u zoekt, kunt u er ook naar zoeken met Spotlight. Hiervoor opent u Spotlight en voert u de naam van het PDF-bestand in het zoekveld in. Zo wordt het PDF-bestand met de opgegeven naam gezocht.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

En nog een vraag, welke adobe is gratis?

Adobe Acrobat Reader DC is de gratis, wereldwijde standaard voor het weergeven, afdrukken, ondertekenen, delen en annoteren van PDF's. Het is de enige PDF-viewer die elk type PDF-inhoud kan openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia.
Wat kost PDF bewerken?
Direct aanpassen

Het grote nadeel van Adobe Acrobat is dat deze PDF-bewerker ook een Adobe-prijsje heeft. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en uitbreidingen, waarbij de standaard variant circa 16 euro per maand kost.

Waarom kan ik geen PDF bestand downloaden?

Dit probleem heeft meestal een van de volgende oorzaken: Uw computer is niet verbonden met internet of er is een probleem met uw internetinstellingen. Uw antivirussoftware moet worden bijgewerkt. Mogelijk bent u niet verbonden met de Adobe-server.
Vervolgens, hoe zet ik een pdf op mijn startscherm van een android telefoon? Aangenomen dat u een PDF-snelkoppeling op uw beginscherm wilt toevoegen:
1. Tik en houd vast op een lege plek op uw startscherm.
2. Tik op de Widgets optie.
3. Scroll naar beneden en tik op de PDF-snelkoppeling.
4. Selecteer de PDF die u wilt toevoegen uit uw opslag.
5. Wijzig de grootte van de widget indien nodig en tik op het vinkje om te bevestigen.

Je kunt ook vragen waar vind ik pdf bestanden op samsung?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u PDF-bestanden op uw Samsung-apparaat kunt vinden. Eén manier is om de app "Mijn bestanden" te bekijken, die te vinden is in de lade van de apps. Deze app toont u alle bestanden en mappen op uw apparaat en u kunt ze doorzoeken om PDF-bestanden te vinden. Een andere manier om PDF-bestanden te vinden is door ze te zoeken met de Samsung Mijn Bestanden app.

Door Sibylla Egizi

Vergelijkbare artikelen

Wat is de functie van een vraagteken? :: Waar vind ik defragmenteren in Windows 10?
Handige links