Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Bug?

Wat is de betekenis van bug?

Een bug is een fout in de broncode van een computerprogramma. Door een bug kan het programma niet (goed) functioneren zoals je gewend bent. Een bug uit zich doorgaans in de vorm van een foutmelding, maar het kan ook zijn dat het programma stopt met werken, of dat er een andere actie wordt uitgevoerd dan je verwacht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Waar komt de naam bug vandaan?

Het woord bug als term voor "fout" kan al ontstaan zijn in de 14e eeuw afgeleid van het Welsh woord *bwg* (Concise Oxford Dictionary of English Etymology). Webster's 10th Collegiate Dictionary beschrijft het woord bug in de betekenis "an unexpected defect, fault, flaw, or imperfection" met bronnen teruggaand tot 1622.
Dus, hoe ontstaat een bug?
Hoe ontstaat een bug? Vandaag de dag wordt er met een bug een fout in de software bedoeld. Als software niet werkt zoals dat zou moeten, is de oorzaak vaak een schrijffout van de programmeur.

Dienovereenkomstig, wat is een buck?

Een buck is een term voor een dollar, of een geldbedrag. Wat is een Reproductiepad? Een reproductiepad is een reeks stappen waarmee een identieke kopie van een product of systeem kan worden gemaakt. Dit kan handmatig of geautomatiseerd gebeuren. Om een exacte replica te maken moet rekening worden gehouden met alle materialen, processen en toleranties. Het eindproduct moet in alle opzichten identiek zijn aan het origineel.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Waar komt het woord Bucks vandaan?

Jargon voor een Amerikaanse dollar (USD). Aangenomen wordt dat het woord afkomstig is van de Amerikaanse naam voor een mannelijk hert of rendier. De huid van een buck werd in de 18e eeuw gebruikt als betaal- of ruilmiddel, bijvoorbeeld: 4 bucks voor een vat whiskey.
Wat is een technische test?
De technische test is vergelijkbaar met de functionele test, maar richt zich in het bijzonder op de technische aspecten van de applicatie.

Vervolgens, wat is een functionele acceptatietest?

test uit te voeren door de functionele acceptant, in de IT-wereld meestal de functioneel beheerder van een systeem. Doel van de test is te bepalen of het systeem voldoende ondersteund kan worden. Hierbij wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar de documentatie.
Wat is het doel van testen? Het doel van testen is ervoor te zorgen dat een stuk software werkt zoals bedoeld. Dit kan op verschillende manieren, zoals unit testing, waarbij individuele componenten van de software worden getest om er zeker van te zijn dat ze werken zoals bedoeld, of integratietesten, waarbij wordt getest hoe goed verschillende componenten van de software samenwerken. Testen kunnen ook worden gebruikt om bugs en fouten in de software te vinden voordat deze aan de gebruikers wordt vrijgegeven.

Dus, wat is neologisme voorbeeld?

Neologisme is het creƫren of gebruiken van nieuwe woorden of nieuwe betekenissen van bestaande woorden.

Door Jacquette

Vergelijkbare artikelen

Wie heeft de dollar bedacht? :: Wat is mijn anagram?
Handige links