Huis > W > Wat Is Mijn Anagram?

Wat is mijn anagram?

woord dat je maakt van de letters van een ander woord

Voorbeeld: `“Herman” is een anagram van “Arnhem”.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, hoe los je een anagram op?

Hoe los je anagrammen op? Tip 2: Soms zijn de woorden die gezocht worden anagrammen. Het woord dat gezocht wordt, ligt verscholen in een woord in de omschrijving. Door met de letters een nieuw woord te vormen, vind je (een deel van) de oplossing.
Wat is de afkorting van OVB?
Ovb is de afkorting voor onder voorbehoud. Een huis kan verkocht zijn onder voorbehoud van financiering, bouwtechnische keuring of verkoop eigen woning. Verkocht onder voorbehoud is een andere fase in het verkoopproces dan onder bod.

Wat is de betekenis van vwb?

In de financiële wereld staat VWB voor "Value of World Brands". Het is een maatstaf voor de totale waarde van alle grote merken ter wereld. De VWB wordt berekend door Brand Finance, een adviesbureau voor merkwaardering. Is horeca enkelvoud of meervoud? De horeca wordt over het algemeen als enkelvoud beschouwd, omdat het één bedrijfstak is die uit vele verschillende sectoren bestaat. Sommige mensen beschouwen het echter als meervoud omdat het uit veel verschillende bedrijven bestaat.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Is een hotel ook horeca?

Onder deze branche vallen: restaurants, cafetaria's, snackbars en cateringbedrijven. hotels, pensions en conferentieoorden. café's, discotheken, bioscopen en theaters.
Dienovereenkomstig, waar staan de letters horeca voor?
Horeca is geen woord, het is een afkorting voor de hotel, restaurant en café-branche.

Daarvan, is vip een letterwoord?

Ontleend aan Engels V.I.P., afkorting van very important person 'zeer belangrijk persoon', maar in het Nederlands, anders dan in het Engels, als letterwoord uitgesproken.
Wat is de betekenis van een antoniem? Een antoniem is een woord dat de tegenovergestelde betekenis heeft van een ander woord. Bijvoorbeeld, het woord "heet" heeft de tegenovergestelde betekenis van het woord "koud".

Wat is de betekenis van anachronisme?

Een anachronisme is een inconsistentie in een verhaal die wordt veroorzaakt doordat gebeurtenissen of voorwerpen in de verkeerde tijdsperiode worden geplaatst. Een anachronisme kan ook anachronistisch taalgebruik zijn, waarbij een personage woorden of zinnen gebruikt die niet passen bij de tijd waarin het verhaal zich afspeelt.

Door Hyps

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van bug? :: Waar is een IP-adres uit opgebouwd?
Handige links