Huis > H > Hoe Stel Ik Nfc In Op Iphone?

Hoe stel ik NFC in op iPhone?

Sinds iOS 13 zit de Opdrachten (of Shortcuts) app automatisch op je iPhone. De app heeft een 'Automatisering'-tabblad waarmee je nfc-tags in kan stellen en bepaalde regels kan geven. Je plakt de tags bijvoorbeeld op apparaten die je wil automatiseren, zoals een lamp die compatibel is met HomeKit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe zet ik de NFC lezer aan?

NFC in- of uitschakelen
  1. Veeg met je vinger omlaag over het scherm vanaf de bovenkant van de telefoon.
  2. Druk op NFC en betaling.
  3. Druk op de indicator onder "NFC en betaling" om de functie in of uit te schakelen.
  4. Druk op de home-toets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.
Heeft mijn iPhone een NFC lezer?
De volgende Apple-producten bevatten een NFC-chip: iPhone 6 en nieuwer. iPhone SE 2016 en nieuwer. Apple Watch (alle modellen)

Hoe krijg ik NFC op mijn telefoon?

Er zijn een paar manieren om NFC op je telefoon te krijgen. Eén manier is om een telefoon te kopen waarin NFC is ingebouwd, zoals de Samsung Galaxy S4. Een andere manier is om een NFC hoesje of sticker te kopen die je op je telefoon kunt plakken. Ten slotte worden sommige SIM-kaarten nu geleverd met een NFC-chip die kan worden gebruikt om NFC op uw telefoon in te schakelen. Dit in overweging nemend, waar zit de nfc lezer? De NFC-lezer (Near Field Communication) bevindt zich aan de bovenkant van de telefoon, op het achterpaneel.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Heeft iPhone 13 NFC?

Apple heeft in IOS 13 de beperkingen opgeheven. Want sinds IOS 13 is het mogelijk om met de nieuwste generatie iPhone een NFC chip te lezen zonder applicatie te hoeven openen. Daarnaast heeft Apple het mogelijk gemaakt om met een iPhone NFC chips te kunnen programmeren.
Hoe programmeer je een NFC chip?
Hoe programmeer ik NFC tags?
  1. Zet NFC 'AAN' op je smartphone. Android.
  2. Download de NFC app. Android.
  3. Open de NFC app. Open de NFC applicatie op je smartphone.
  4. SCHRIJF-> NIEUWE GEGEVENS SET.
  5. Kies de data.
  6. Vul de gegevens in.
  7. SCHRIJF -> BEVESTIG OVERSCHRIJVEN -> SCHRIJF.
  8. Programmeer de tag.

Trouwens, hoe werkt nfc lezer?

Zodra je een apparaat met NFC binnen 10 centimeter van een ander apparaat met NFC houdt, ontstaat er direct een verbinding. Neem bijvoorbeeld betaling via NFC. Of ook wel: het contactloos betalen. Met deze functie houd je je telefoon met digitale pinpas bij het pinapparaat en een paar seconden later heb je afgerekend.
Kan NFC niet aanzetten? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u NFC niet kunt inschakelen.
1. Controleer of uw telefoon NFC-mogelijkheden heeft. Zo niet, dan kun je het niet inschakelen.
2. Als uw telefoon NFC heeft, controleer dan of NFC is ingeschakeld in de instellingen van uw telefoon. Mogelijk is het standaard uitgeschakeld.
3. Een andere reden waarom u NFC niet kunt inschakelen, kan zijn dat u een NFC-hoesje of -cover op uw telefoon hebt. Controleer of het hoesje of de cover de NFC-antenne op uw telefoon niet blokkeert.

Heeft mijn ID kaart een NFC-chip?

Als u een fysieke identiteitskaart bedoelt, is het antwoord waarschijnlijk nee. Veel smartphones hebben echter NFC-chips ingebouwd die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt, waaronder ID-kaarten.

Door Sabec Yoshihara

Vergelijkbare artikelen

Waar zit NFC-chip iPhone se? :: Wat te doen bij verbonden zonder internet?
Handige links