Huis > W > Wat Betekenis Actief?

Wat betekenis actief?

actief bijv. naamw. Uitspraak: [ɑkˈtif] als je bezig bent of veel doet Voorbeelden: `actief deelnemen aan een discussie`, `In deze trein zijn zakkenrollers actief.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Dus, wat is de betekenis van waakzaam?

oplettend, acht slaand op wat kan gebeuren, gereed om te handelen : wij moeten waakzaam blijven ; hij is voor zijn zaak zeer waakzaam ; - een waakzaam oog op of over iets houden, er voortdurend op toezien.
Wat is de betekenis van het woord passief?
passief - bijvoeglijk naamwoord uitspraak: pas-sief 1. wie niet geneigd is om in actie te komen ♢ hij is erg passief, hij hangt maar in een stoel 2. waarbij niets gedaan wordt ♢ televisie kijken...

Vervolgens, wat is een volkomen?

Een uiting is een reeks woorden die door één persoon in één keer worden uitgesproken. Met andere woorden, het is een eenheid van spraak die wordt geproduceerd door één persoon in een continue stroom van gesprekken. Vervolgens, is het actief of aktief? Het antwoord op deze vraag is actief.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als je Apple ID niet actief is?

Doorloop de stappen als je Apple ID vergrendeld is. Je kunt dit op een Mac vinden door naar Systeemvoorkeuren te gaan. Op een iPad of iPhone kun je je naam gebruiken. De Apple ID kan worden ontgrendeld op iforgot.apple.com.

Wat betekent actief en passief?

In een actieve zin is de persoon of zaak die de handeling uitvoert, het onderwerp van de zin. Bijvoorbeeld: De hulpkok bakt de roomsoezen. In een passieve zin wordt de handelende persoon of zaak weergegeven in een door-bepaling, die meestal kan worden weggelaten.
Wat is toegeeflijk?
bijv. naamw. inschikkelijk, meegaand. 1) Clement 2) Coulant 3) Flexibel 4) Gedwee 5) Genadig 6) Gewillig 7) Goedig 8) Inschikkelijk 9) Lankmoedig 10) Meegaand 11) Soepel 12) Toegevend 13) Tolerant 14) Verdraa...

Wat wordt bedoeld met de vormgeving?

Vormgeving is het verzamelbegrip voor allerlei vormen van (iets) ontwerpen. Voorbeelden van Vormgeving zijn architectuur, grafische vormgeving, industriële vormgeving, interieurontwerpen, modeontwerpen en beeldhouwen. Vormgeving betekent ook het brengen in of tot een bepaalde vorm, compositie.
Vervolgens, wat is de betekenis dienstbaar? Het woord serviel kan worden gebruikt om iemand te beschrijven die anderen te graag wil behagen, of iemand die zich onderdanig of onderdanig gedraagt. Het kan ook worden gebruikt om een taak of activiteit te beschrijven die onbeduidend of onderdanig is.

Wat betekent het als je passief bent?

Als we het hebben over passief zijn, bedoelen we iemands neiging om anderen de leiding te laten nemen en het werk te laten doen. Een passief persoon is iemand die niet assertief is en niet de leiding neemt. Ze kunnen verlegen zijn, angstig, of gewoon tevreden om anderen het werk te laten doen. Passief zijn kan worden gezien als een negatieve eigenschap, omdat het kan leiden tot een gebrek aan vooruitgang of actie. Het is echter niet altijd slecht. Er zijn situaties waarin passiviteit de beste handelwijze is, bijvoorbeeld wanneer we wachten tot iemand anders een beslissing neemt.

Door Kameko

Vergelijkbare artikelen

Wat is een passiviteit? :: Wat kost Xtra PC?
Handige links