Huis > W > Waar Staat Pop3 Voor?

Waar staat POP3 voor?

POP3(Post Office Protocol) is een manier om jouw e-mail op te halen in een e-mailprogramma zoals Microsoft Outlook. Met POP3 heb je jouw Postvak altijd op jouw eigen PC staan. Bij het ophalen worden alle binnenkomende e-mailberichten in principe van de server verwijderd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, welke server gebruik ik?

Klik in Windows (Vista en 7) op "Start", typ "cmd" en bevestig met <ENTER>. De opdrachtprompt opent in een nieuw venster. Typ er "ping mijnorganisatie.be" en druk op <ENTER>. Het IP-adres van de server waarmee je verbonden bent, is in dit geval 72.14.221.104.
Wat is mijn SMTP poort?
De standaard poort die wordt gebruikt voor SMTP-verbindingen is poort 25. Een van de meest voorkomende redenen dat je niet in staat bent om berichten te versturen is dat jouw internet service provider (ISP) deze poort blokkeert. Dit is waarom het gebruik van een alternatieve SMTP-poort dan wordt aanbevolen.

Wat is poort 587?

Poort 587 is de SMTP-poort die wordt gebruikt voor het verzenden van berichten. Hij wordt gebruikt voor e-mailberichten die van de e-mailclient van een gebruiker naar de mailserver worden gestuurd. Poort 587 is de voorkeurspoort voor e-mailverzending omdat deze een StartTLS-commando gebruikt dat de verbinding tussen de client en de server versleutelt. Wat is de server van mijn mail? De server van uw e-mail is de computer die al uw e-mailberichten opslaat en ze naar uw computer stuurt wanneer u ze opvraagt.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat dit betreft, welke poorten worden gebruikt voor e-mail?

Het poortnummer dat wordt gebruikt door de server voor inkomende e-mail. De meeste gebruiken 143 of 993 voor IMAP of 110 of 995 voor POP.
Welke poort heeft mijn server?
Om te weten welke poorten actief zijn op je pc kun je gebruik maken van het commando netstat dat in Windows is ingebouwd.

Hoe kan ik mijn wachtwoord zien?

Wachtwoorden bekijken, verwijderen, bewerken of exporteren
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer .
  3. Tik op Instellingen. Wachtwoorden.
  4. Zo kun je een wachtwoord bekijken, verwijderen, bewerken of exporteren: Bekijken: Tik op het wachtwoord dat je wilt bekijken.
Dienovereenkomstig, waar kan je al je wachtwoorden zien? Als u uw wachtwoorden wilt bekijken of bewerken, kunt u dat doen in het gedeelte Wachtwoorden & beveiliging van uw accountinstellingen. Om daar te komen, klikt u op uw profielfoto in de rechterbovenhoek van elke Facebook-pagina en selecteert u Instellingen. Klik vervolgens op Wachtwoorden in de linkerkolom.

Trouwens, waar vind ik mijnkpn gebruikersnaam?

Als u een MyKPN-klant bent, kunt u uw gebruikersnaam vinden in de MyKPN-app of door in te loggen op MyKPN. Als u geen MyKPN-klant bent, kunt u uw gebruikersnaam niet vinden.

Door Dercy Catillo

Vergelijkbare artikelen

Hoe sluit je MIDI aan? :: Waarom krijg ik geen berichten binnen iPhone?
Handige links