Huis > W > Wat Is De Beste Site Voor Luisterboeken?

Wat is de beste site voor luisterboeken?

Deze luisterboeken kun je rechtstreeks vanuit de app afspelen, of je kunt ze downloaden, zodat je ze ook kunt beluisteren als je geen internetverbinding hebt. De beste en populairste apps voor Nederlandstalige luisterboeken zijn onder andere Storytel, Nextory, Kobo, Libris en Luisterrijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is de beste luisterboek app?

Wat is de beste luisterboeken app van 2022?
  • Storytel. 9.3. Eindbeoordeling. 9.5. 9.1. 9.3. Bekijk Beste prijs.
  • Nextory. 9.2. Eindbeoordeling. 9.3. 9.6. 8.8. Bekijk Beste prijs.
  • BookBeat. 8.6. Eindbeoordeling. 8.8. 8.3. 8.7. Bekijk Beste prijs.
  • Rakuten Kobo. 8.6. Eindbeoordeling. 9.0. 8.7. 8.1.
  • Audible. 8.2. Eindbeoordeling. 8.5. 8.0. 8.2.
Waar luister je een luisterboek op af?
op uw Android-telefoon of -tablet. Tik op Bibliotheek. Tik bovenaan op Audioboeken. Tik op het audioboek waarnaar u wilt luisteren.

Bovendien, waar kan ik gratis luisterboeken downloaden?

Luisterboeken kunnen gratis worden gedownload van verschillende websites, waaronder Audiobooks.com, Audiobookstore.com en Audible.com. Al deze websites bieden een ruime keuze aan luisterboeken die in MP3-formaat kunnen worden gedownload. Is LuisterBieb gratis? LuisterBieb is een streamingdienst voor luisterboeken in Nederland die wordt aangeboden door de Koninklijke Bibliotheek. Het is gratis voor iedereen met een Nederlandse bibliotheekpas.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Welk abonnement luisterboeken?

Bol.com en Kobo zijn eveneens gestart met een streamingsdienst voor luisterboeken. Het abonnement heet Kobo Plus Luisteren en kost 9,99 euro per maand. Kobo en Bol.com hadden al een samenwerking voor het lezen van e-books. Kobo Plus Lezen kost 9,99 euro per maand.
Wat is beter Storytel of Nextory?
Overzicht – Storytel of Nextory

Voor liefhebbers van boeken zijn Storytel en Nextory beide goede apps. Je kunt kiezen uit veel verschillende boeken. Als je voldoende hebt aan een hoofdaccount en een account voor je kinderen, kies dan voor Storytel.

Kan luisterboek op eReader?

Voor de meeste eBooks en luisterboeken is een inkijkexemplaar beschikbaar, zodat je een voorbeeld van het luisterboek kunt beluisteren of delen van het boek kunt lezen. Je kunt eBooks en luisterboeken kopen op je Kobo eReader, op Kobo.com of in de Kobo Books-app voor Android.
Je kunt ook vragen is storytel de moeite waard? Het hangt er echt vanaf wat je zoekt in een abonnement. Als je vooral geïnteresseerd bent in luisterboeken, dan is Storytel zeker de moeite waard. Ze hebben een brede selectie van luisterboeken, en de maandelijkse prijs is zeer redelijk. Als je geïnteresseerd bent in andere soorten inhoud, zoals e-boeken of strips, dan is Storytel misschien niet de beste optie. Er zijn andere abonnementsdiensten die een breder scala aan inhoud bieden.

Daarvan, hoe geef je een luisterboek cadeau?

Als u een luisterboek cadeau wilt doen, kunt u het kopen bij Audible.com of bij een andere verkoper zoals Amazon.com. U kunt ook luisterboeken vinden op iTunes.

Door Raimes Aline

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste DAC? :: Hoe maak je een aftermovie?
Handige links