Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Abstracte?

Wat is een ander woord voor abstracte?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: abstract (bn) : bovenzinnelijk, onstoffelijk, ontastbaar, theoretisch.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is abstract denken voorbeeld?

Bij het abstract denken gaat het meer om voorstellingen die men van bepaalde zaken kan maken, die men niet in de realiteit, als concreet tasbaar object, niet kan zien, voelen of met andere zintuigen waar kan nemen. Voorbeelden van abstracte begrippen zijn tederheid, agressie, geluk, verbondenheid en rekenmodel.
Is abstract Nederlands?
abstract: samenvatting; resumé; uittreksel; extract; excerpt.

Wat zijn de abstracte vakken?

De drie abstracte vakken zijn wiskunde, filosofie en theologie. Wat is het tegenovergestelde van abstract? Het tegenovergestelde van abstract is concreet.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat betekent abstract logo?

Abstract beeldlogo

Deze logo's zijn zuiver abstract en hebben geen echte betekenis. Vaak lijken ze op elkaar. Dit type is niet interessant voor nieuwkomers: om herkend te worden, moet je met zo'n logo lang en vaak in de media aanwezig zijn.
Wat is het verschil tussen concreet en abstract denken?
Volgens het woordenboek betekent abstract: "niet aanschouwelijk, niet als vorm voorstelbaar, onstoffelijk". Het tegenovergestelde van abstract is concreet.

Dus, hoe leer je abstract denken?

Hoe leer je abstract denken? Abstract denken heeft betrekking op logische conclusies trekken uit visuele informatie. Om beter te worden in abstract denken kun je daarom oefenen met matrixen, figuurreeksen, kubussen en stroomdiagrammen.
Vervolgens, wat is een abstract persoon? Een abstract persoon is iemand die geen echt persoon is, maar een idee of een concept.

Dus, wat moet er allemaal in een abstract?

Een abstract is een korte samenvatting van één alinea met het algemene doel en de belangrijkste punten van je paper. Het moet beginnen met een zin die het doel van je paper aangeeft en eindigen met een zin die de belangrijkste punten van je paper aangeeft. Tussendoor moet het een kort overzicht geven van de belangrijkste punten van je paper.

Door Haye

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn abstracte bewegingen? :: Wie heeft de post uitgevonden?
Handige links