Huis > H > Hoe Kan Ik Een Pptx Bestand Openen?

Hoe kan ik een Pptx bestand openen?

Kies de presentatielink / pptx-bestanden die u wilt openen met powerpoint viewer via de rechtermuisknop op de contextmenuknop. Zo simpel is het, gebruik gewoon het contextmenu met de rechtermuisknop om ms powerpoint te kiezen wanneer u een presentatie wilt openen met Microsoft Powerpoint.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, wat is de extensie van een excel bestand?

Excel-bestandsindelingen
IndelingExtensie
Excel-werkmap.XLSX
Excel Macro-Enabled Werkmap (code).xlsm
Binaire Excel-werkmap.XLSB
Sjabloon.xltx
Kan PowerPoint niet openen Pptx?
Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Eigenschappen. In het dialoogvenster Eigenschappen, zoekt u een knop Blokkering opheffen rechtsonder. Als die aanwezig is, klikt u op Blokkering opheffen, vervolgens klikt u op Toepassen en dan op OK om het dialoogvenster te sluiten.

Kan PowerPoint presentatie niet openen?

Als u een PowerPoint-presentatie niet kunt openen, is het eerste wat u moet controleren of de Microsoft PowerPoint-toepassing op uw computer is geïnstalleerd. Als u PowerPoint niet hebt geïnstalleerd, kunt u het downloaden van de Microsoft-website.
Als u PowerPoint hebt geïnstalleerd, maar u hebt nog steeds problemen met het openen van de presentatie, probeer deze dan te openen in PowerPoint Viewer. PowerPoint Viewer is een gratis programma waarmee u PowerPoint-presentaties kunt bekijken zonder dat PowerPoint is geïnstalleerd.
Als u nog steeds problemen hebt om de presentatie te openen, is het mogelijk dat het bestand corrupt is. Probeer het bestand te openen in een ander programma, zoals Microsoft Word. Als het bestand in Word wordt geopend, kunt u het opslaan als een nieuw PowerPoint-bestand en proberen dat te openen.
Als u nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met de persoon die u de presentatie heeft gestuurd en vraag hem of hij u een ander exemplaar wil sturen. Wat is de extensie? De extensie is het deel van de bestandsnaam na de laatste punt. Bijvoorbeeld, de extensie van het bestand "report.txt" is "txt".

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kan ik een XLS bestand openen?

Openen van XLS en XLSX bestanden

Google Documenten is een online kantoorpakket dat ook XLS en XLSX bestanden kan openen. Je kunt de documenten hierin bewerken en downloaden in verschillende formaten, zoals Excel en PDF. De app Google Spreadsheet biedt dezelfde mogelijkheden voor Android en iOS toestellen.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik twee excel bestanden vergelijken?
Twee Excel-werkmappen vergelijken

Klik op Start > Bestanden vergelijken. Het dialoogvenster Bestanden vergelijken wordt weergegeven. Klik op het blauwe mappictogram naast het vak Vergelijken om te bladeren naar de eerdere versie van uw werkmap.

Daarvan, kan pps niet openen in windows 10?

Oplossing. Gebruik een bureaubladversie van PowerPoint (op Windows of macOS) om het bestand te openen. U kunt ook PowerPoint voor het web of een mobiele versie van PowerPoint gebruiken om presentaties te bekijken. Zie een presentatie bekijken zonder PowerPoint voor meer informatie.
En nog een vraag, waarom kan ik mijn powerpoint niet opslaan? Er zijn een paar redenen waarom u uw PowerPoint-presentatie niet kunt opslaan. Eén reden kan zijn dat u geen toestemming hebt om wijzigingen in het bestand op te slaan. Als u het bestand op een netwerkstation opslaat, moet u misschien bij uw beheerder nagaan of u de juiste rechten hebt. Een andere reden kan zijn dat het bestand corrupt of beschadigd is. In dat geval kunt u proberen het bestand in een ander programma te openen of een nieuw bestand te maken.

Kan mijn bestand niet openen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een bestand niet kunt openen. De eerste mogelijkheid is dat het bestand niet compatibel is met het programma waarmee u het probeert te openen. U kunt bijvoorbeeld geen Word-document openen met Excel. De tweede mogelijkheid is dat het bestand corrupt is en niet kan worden geopend. Dit kan gebeuren als het bestand beschadigd was toen het werd gemaakt of gedownload, of als het beschadigd was toen u het probeerde te openen. De derde mogelijkheid is dat het bestand beschermd is en u geen toestemming heeft om het te openen.

Door Giselbert

Vergelijkbare artikelen

Hoe speel je een PowerPoint presentatie af op een computer zonder Office? :: Wat is middel Nederlands?
Handige links