Huis > W > Wat Staat Er Op Een Dvd?

Wat staat er op een dvd?

Een dvd is een schijfje, vergelijkbaar met een cd, waar digitale gegevens opgeslagen kunnen worden. Een dvd wordt zowel gebruikt voor films en video als voor software of gegevens. De gegevens worden als het ware op het plastic schijfje gebrand, doordat een laser er hele kleine putjes in maakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoeveel minuten op een dvd?

Je kan maximaal 90 minuten video kwijt op een DVD met iDVD. Standaard kwaliteit is 60 minuten, één trapje minder is dus 90 minuten. Klopt, standaard kan iDVD3 een DVD branden van maximaal 60 min.
Mensen vragen ook: wat is een dvd rom?
(Digital Versatile Disk-Read Only Memory) Dit is de opvolger van de CD-ROM en kan meer dan 10 keer zoveel infprmatie bevatten. Geschikt voor speelfilms. Een DVD-RAM kan ook beschreven worden, een DVD- [..]

Wat is regio 2 dvd?

Een regio 2 DVD is een DVD die kan worden afgespeeld in een DVD-speler die is gecodeerd voor regio 2. Regio 2 is Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika en Japan. Daarvan, hoe speel je een dvd af op ps4? Om een dvd op een PS4 af te spelen, moet u een dvd-spelerapplicatie van derden aanschaffen. Zodra u een dvd-spelerapplicatie hebt gekocht en geïnstalleerd, kunt u de applicatie starten en uw dvd in het optische station van de PS4 plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Daarvan, wat is de afkorting van dvd?

Afkorting van 'digital versatile disk'. Een schijfje met zo'n hoge opslagcapaciteit dat het een volledige speelfilm kan bevatten. Om een dvd te kunnen lezen, hebt u een dvd-speler nodig.
Dus, waar kan ik mijn dvd's verkopen?
Dan bent u bij Plato Leiden aan het goede adres voor de inkoop van DVD's.
...
Plato Leiden is vooral geïnteresseerd in de inkoop van DVD's in de volgende genres:
  • Kijkhuis films.
  • Hollywood klassiekers.
  • Europese films.
  • Kwaliteitsseries.
  • Betere drama's.
  • Animatiefilms.
  • Concertregistraties.
  • Muziekfims en -documentaires.

Wat dit betreft, wat is het verschil tussen een cd en een dvd?

Een cd-rom is alleen leesbaar, u kunt er geen bestanden op opslaan. Een cd-rom kan ongeveer 700 MB aan gegevens bevatten. Computers beschikken lang niet altijd meer over een ingebouwde dvd-speler, waarmee de cd-rom's en dvd's kunnen worden afgespeeld; soms moet die er los bij gekocht worden.
Je kunt ook vragen hoeveel uur kan er op een dvd? Er zijn verschillende DVD-types die verschillende hoeveelheden gegevens kunnen bevatten. De DVD-5 en DVD-9 zijn enkelzijdige schijven die respectievelijk 4,7 GB en 8,5 GB gegevens kunnen bevatten. Er zijn ook dubbelzijdige schijven zoals de DVD-10 en DVD-18 die 9,4 GB en 17 GB gegevens kunnen bevatten.

Hoeveel past op een DVD?

Een DVD kan 4,7 miljard bytes of 4,38 GB aan gegevens bevatten.

Door Nannie

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel minuten op 8mm film? :: Wat is een ander woord voor Aanleiding?
Handige links