Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Cliënt?

Wat is een ander woord voor cliënt?

als synoniem van een ander trefwoord: klant (zn) : afnemer, bezoeker, cliënt, consument, gast, koper.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is het verschil tussen een klant en een cliënt?

Klanten doen aankopen bij winkeliers, ambachtslieden en fabrikanten. Iemand die gebruikmaakt van de diensten van een advocaat, notaris, therapeut of een andere dienstverlener, noemen we een cliënt.
Dit in overweging nemend, wat te doen bij serverfout?
Wat te doen bij serverfout?
  1. Wis het cachegeheugen en de cookies van de browser of app.
  2. Probeer toegang te krijgen tot de privé-/incognitomodus van de browser.
  3. Start je apparaat opnieuw op.
  4. Installeer de app opnieuw.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je verbinding met de server?

Er zijn een paar manieren om verbinding te maken met een server. Eén manier is om een fysieke kabel te gebruiken om de server met een lokaal netwerk te verbinden. Een andere manier is om een draadloze verbinding te gebruiken. Ten slotte kan men ook een virtueel privé-netwerk (VPN) gebruiken om verbinding te maken met een server. Wat servers? Er zijn vele soorten servers, maar de meest voorkomende zijn webservers. Webservers worden gebruikt om websites te hosten en toegang te verlenen tot webpagina's en andere bronnen op het internet. Andere veel voorkomende soorten servers zijn e-mailservers, databankservers en bestandsservers.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dus, wat heb je nodig om een server te bouwen?

Thuisserver-hardware kiezen

Wel kunnen we een paar richtlijnen meegeven: investeer in een goede hoeveelheid intern geheugen, minstens 16 gigabyte is perfect voor een thuisserver. En bij een processor kan het geen kwaad om minstens een Intel Core i5 of zelfs Core i7 te halen.
Je kunt ook vragen wat betekent geen verbinding met server?
Het klinkt wat voor de hand liggend maar een niet werkende netwerkverbinding is vaak een belangrijke oorzaak van server problemen. Test daarom altijd eerste of je wel verbinding hebt. En daarna ook andere verbindingen, bijvoorbeeld via een hotspot in plaats van WiFi.

Hoe externe toegang inschakelen?

Stel de pc waarmee u verbinding wilt maken, zo in dat externe verbindingen zijn toegestaan:
  1. Controleer of u Windows 10 Pro hebt.
  2. Wanneer u klaar bent, selecteert u Start > Instellingen > Systeem > Extern bureaublad en schakelt u Extern bureaublad inschakelen in.
Hoe werkt remote desktop? Met remote desktop kan een gebruiker de controle over een andere computer overnemen via een netwerkverbinding. De gebruiker heeft toegang tot alle bestanden en toepassingen op de computer op afstand alsof hij ervoor zit. Om remote desktop te gebruiken, moet de gebruiker een remote desktop client op zijn computer geïnstalleerd hebben. De client maakt verbinding met een remote desktop server, die draait op de computer die de gebruiker wil bedienen. De server biedt de gebruiker dan een desktopomgeving waarmee hij kan communiceren.

Hoe werken remote desktop sessies?

Met een remote desktop-sessie kan een gebruiker via een netwerk verbinding maken met een computer op afstand. De gebruiker heeft dan toegang tot en kan de computer op afstand bedienen alsof hij ervoor zit. Hierdoor kan de gebruiker op de computer op afstand werken alsof hij op zijn eigen computer werkt.
Er zijn twee hoofdonderdelen van een remote desktop sessie: de client en de server. De client is de computer van waaruit de gebruiker verbinding maakt, en de server is de computer op afstand waarmee de gebruiker verbinding maakt.
De client creëert een virtuele desktop sessie op de server. Dit virtuele bureaublad is een kopie van het bureaublad van de server, en de gebruiker heeft er net zo'n interactie mee als met het fysieke bureaublad van de server. De client en de server communiceren via het netwerk, en de acties van de gebruiker op de client worden naar de server gestuurd, die ze uitvoert. De server stuurt dan de resultaten terug naar de client, die ze weergeeft op het scherm van de gebruiker.
Remote desktop sessies worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals administratie op afstand, ondersteuning op afstand en onderwijs op afstand. Ze zijn ook een populaire manier om videogames te spelen die alleen beschikbaar zijn op bepaalde platforms, zoals PC games op een Mac.

Door Batista Drouillard

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van cluster? :: Wat is het verschil tussen een server en een client?
Handige links