Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Dynamisch?

Wat is een ander woord voor dynamisch?

actief, doortastend, dynamisch, flink, krachtdadig, krachtig, levenslustig, ondernemend, pittig, vitaal, volhardend, voortvarend, daadkrachtig. actief (bn) : arbeidzaam, bedrijvend, bedrijvig, bezig, doende, druk, dynamisch, energiek, ijverig, kwiek, naarstig, nijver, noest, vlijtig, werkzaam.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Je kunt ook vragen wat is dynamisch werk?

Dynamisch werken is het afwisselend werken, wat inhoudt dat men regelmatig het zitten afwisselt met staan of bewegen.
Wat is dynamisch luisteren?
En al doende werd al snel duidelijk dat we in elk gesprek anders luisteren en binnen een gesprek vaak schakelen tussen niveaus. Kortom: dat luisteren een heel dynamisch proces is waarbij geen vaste rangorde geldt.

Dienovereenkomstig, wat is een dynamische onderneming?

Een dynamische onderneming is een organisatie die voortdurend verandert en evolueert om concurrerend te blijven op de markt. Dit type onderneming wordt gekenmerkt door een hoge mate van flexibiliteit, innovatie en aanpassingsvermogen. Om succesvol te zijn, moet een dynamische onderneming snel kunnen reageren op veranderingen in de markt en de behoeften van haar klanten. Wat is dynamische aslast? Dynamische asbelasting is een term die wordt gebruikt om de maximale kracht te beschrijven die tijdens het gebruik door het gewicht van het voertuig op de as van een voertuig kan worden uitgeoefend. Deze kracht wordt veroorzaakt door de versnelling en vertraging van het voertuig en door de kracht van de motor en de transmissie.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Is synoniem?

Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.
Wat is een ander woord voor innovatie?
innovatie (zn) : bedenksel, dernier cri, haute nouveauté, nieuwigheid, nieuwtje, nouveauté, noviteit, novum, snufje, uitvinding, vernieuwing, vinding.

Wat zijn dynamische kleuren?

Het onderdeel Dynamische Kleuren heeft drie invulvakken waarin je een waarde kan toekennen aan de kleuren Rood, Groen, en Blauw. Nota: De RGB waarden van de hoofdkleuren zie je rechts in worden naast het kleurvoorbeeld in de tab Kleur van het Eigenschappenvenster.
Wat zijn statische werkzaamheden? In computerprogrammering is een statische activiteit een activiteit die geassocieerd is met een klasse, in plaats van met een object. Dit betekent dat de activiteit niet geassocieerd is met een bepaalde instantie van de klasse, maar gedeeld wordt door alle instanties van de klasse. Statische activiteiten kunnen worden gebruikt om gegevens te creëren die door alle instanties van een klasse worden gedeeld, of om gedrag te creëren dat onafhankelijk is van een bepaalde instantie.

Wat is een dynamische mensvisie?

De term "dynamisch menselijk zicht" verwijst naar het vermogen van het menselijk visueel systeem om snel en accuraat informatie over bewegende objecten te verwerken. Dit vermogen wordt geacht te worden gemedieerd door een aantal verschillende mechanismen, waaronder het gebruik van oogbewegingen, de ontwikkeling van gespecialiseerde neurale circuits en het gebruik van perceptueel leren.

Door Bathilda

Vergelijkbare artikelen

Wat is een statisch beeld? :: Is een loft een appartement?
Handige links