Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Enthousiast?

Wat is een ander woord voor enthousiast?

enthousiasme:

geestdrift. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: enthousiasme (zn) : animo, aviditeit, begeestering, begerigheid, bezieling, elan, geestdrift, geestvervoering, gloed, gretigheid, ijver, opgetogenheid, vervoering, vuur.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar komt het woord enthousiasme vandaan?

Ontleend aan Frans enthousiaste 'door de godheid geïnspireerde persoon' [1544; Rey] < Grieks enthousiastḗs, een afleiding bij het werkwoord enthousiázein 'in goddelijke vervoering zijn', afleiding van het bn. éntheos 'god in zich hebbend', gevormd uit het voorzetsel en 'in' (zie → energie) en het zn.
Welke onderdelen horen bij spelling?
De spelling van het Nederlands is gebaseerd op het basisprincipe van de standaarduitspraak, dat ingeperkt wordt door twee nevenprincipes: gelijkvormigheid en etymologie. de standaarduitspraak te horen zijn. Als er meer dan één standaarduitspraak is, is er meestal maar één spelling.

Wat valt allemaal onder spelling?

De spelling van een woord is de juiste volgorde van de letters waaruit het woord bestaat, inclusief het juiste gebruik van hoofdletters. Hoe schrijf je de Nederlandse taal? De Nederlandse taal wordt geschreven met het Latijnse alfabet. Het alfabet telt 26 letters, met toevoeging van de letter ë. De letters c, q, x en y worden alleen gebruikt in woorden van buitenlandse oorsprong.
Nederlandse woorden worden over het algemeen fonetisch gespeld, wat betekent dat ze worden geschreven zoals ze worden uitgesproken. Hierdoor kan de Nederlandse spelling onregelmatig lijken, maar als je er eenmaal aan gewend bent, is het niet moeilijk om te leren.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe behandel je een Smetplek?

U kunt smetplekken behandelen met een crème tegen gisten en schimmels, zoals miconazol op de huid of clotrimazol op de huid . U kunt dit zonder recept kopen bij de drogist of apotheek. Smeer de crème 2 keer per dag. Als de plekjes weg zijn, smeer dan nog 1 week door.
Wat dit betreft, is smetten een schimmel?
Smetplekken zijn overigens geen schimmel, zoals liesschimmel. Bij smetten raakt de huid door warmte en vocht geïrriteerd, waardoor er kloofjes kunnen ontstaan.

Trouwens, is sudocrem goed voor smetplekken?

Het kan de jeuk stillen en de huid verkoelen. Dermocrem® en Sudocrem® bijvoorbeeld, bevatten een combinatie van zinkoxide en andere ingrediënten die de huid beschermt, verzacht en herstelt.
Wat is een antoniem voorbeeld? Een antoniem voorbeeld is een woord dat de tegenovergestelde betekenis heeft van een ander woord. Bijvoorbeeld, het woord "heet" heeft de tegenovergestelde betekenis van het woord "koud".

Je kunt ook vragen wat is het tegenovergestelde van inwendig?

Het tegenovergestelde van "intern" zou "extern" kunnen zijn.

Door Fronniah Sedarath

Vergelijkbare artikelen

Wat is de definitie van een schakelaar? :: Wat is een ruwe?
Handige links