Huis > W > Wat Staat Er In Een Sprint Backlog?

Wat staat er in een sprint backlog?

De Sprint Backlog is een takenlijst die het Scrum team tijdens de sprint af moet werken. De items uit de Product Backlog worden door het team opgedeeld in taken. Dit gebeurt tijdens de Sprint planning meeting. Vervolgens worden deze taken (die op post-its worden genoteerd) opgehangen op het Scrum takenbord.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat dit betreft, wat is een back log?

De definitie van 'scrum backlog' of gewoonweg 'backlog' is: de lijst met alle taken die binnen het project vallen. Alles dat gedaan kan worden voordat de 'definition of done' (einde project) bereikt is.
Waarvan geeft de Product Backlog een overzicht?
Het Product backlog is een geprioriteerde lijst van de resterende functionaliteit, gebaseerd op het toekomstbeeld en de concrete vereisten van de applicatie. Het backlog wordt gebruikt binnen Scrum om overzicht te houden over de hoeveelheid uitstaand werk. De lijst wordt beheerd door de Product Owner.

Trouwens, wie is er verantwoordelijk voor de product backlog?

De product backlog is een geprioriteerde lijst van werkzaamheden voor het ontwikkelteam die is afgeleid van de roadmap en visie voor het product. De product owner is verantwoordelijk voor het bijhouden van de product backlog en moet ervoor zorgen dat deze de behoeften van de business goed weergeeft. Wat is het verschil tussen een product en sprint backlog? In Agile productontwikkeling is een product backlog een lijst van alle features, functies en verbeteringen die aan een product moeten worden toegevoegd. Een sprint backlog, aan de andere kant, is een lijst van al het werk dat gedaan moet worden in een enkele iteratie of sprint. De sprint backlog is een subset van de product backlog, en het is de verantwoordelijkheid van de product owner om de items in de product backlog te prioriteren en ervoor te zorgen dat de items met de hoogste prioriteit worden opgenomen in de sprint backlog.

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Hoe ziet een Product Backlog eruit?

De Product Backlog in Scrum bestaat uit een lijst met items (User Stories) die uitgevoerd moeten worden tijdens de ontwikkeling van het product. Op de Product Backlog komen wijzigingen en uitbreidingen te staan die toegepast moeten worden op het product.
Je kunt ook vragen wat is backlog management?
"De Product Backlog is een levende, geordende lijst van wat nodig is om het product te verbeteren", is te lezen in de Scrum Guide. Bij effectief product backlog management zorg je ervoor dat de product backlog een overzichtelijke lijst van requirements (meestal in de vorm van user stories) blijft.

Hoe maak je een burn down Chart?

Hoe zit een burndown in elkaar? De story points, of "werk "zet je uit op de y-as, de tijd zet je uit op de x-as en omvat de totale duur van je sprint of project. Gedurende je project meet je vanaf t=0 met vaste intervallen hoeveel "werk" er is opgeleverd. Vervolgens doe je een simpele rekensom: Totaal – Opgeleverd.
Mensen vragen ook: wat is de betekenis van agile? De term "agile" wordt gebruikt om een reeks waarden en principes voor softwareontwikkeling te beschrijven die in het Agile Manifesto worden beschreven. Deze waarden en principes benadrukken samenwerking, feedback van de klant en iteratieve ontwikkeling.

Wat zijn de drie rollen in een Scrum team?

De drie rollen in een Scrum-team zijn de Product Owner, de Scrum Master, en het Ontwikkelteam. De Product Owner is verantwoordelijk voor de product backlog en om ervoor te zorgen dat de product backlog wordt geprioriteerd. De Scrum Master is verantwoordelijk voor het faciliteren van het Scrum-proces en voor het beschermen van het Ontwikkelteam tegen onderbrekingen van buitenaf. Het Development Team is verantwoordelijk voor het implementeren van de functionaliteit van het product.

Door Richard Wensman

Vergelijkbare artikelen

Wat is een epic in Agile? :: Waar mag je 130 km rijden?
Handige links