Huis > W > Wat Staat In Een Tabel?

Wat staat in een tabel?

Een tabel is een geordende lijst van gegevens, een element uit een tabel heet een cel. In tabel is in veel gevallen bedoeld om gegevens overzichtelijk te presenteren. Op een rij staan dan bijvoorbeeld de voornaam van een contact, de achternaam, straat, huisnummer, postcode, woonplaats of nog andere gegevens vermeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: wat zijn kolommen in een tabel?

Een tabel bestaat uit rijen en kolommen. Bij een rij gaat het om de horizontale hokjes van links naar rechts. Bij een kolom gaat het om de verticale hokjes van boven naar beneden.
Welke database zijn er?
Soorten databases
  • Flat file database.
  • Relational database.
  • Distributed database.
  • NoSQL database.
  • Object-oriented database.
  • Graphic database.

Hoe is een database opgebouwd?

Een database wordt opgebouwd door het maken van een schema, een blauwdruk voor de database. Het schema definieert de structuur van de database, inclusief de tabellen en de velden in elke tabel. De gegevens worden vervolgens opgeslagen in de database volgens het schema. Vervolgens, hoe maak je een query? Een query is een verzoek om gegevens of informatie uit een database. Query's worden meestal geschreven in een speciale querytaal, zoals SQL, die is ontworpen voor het doen van verzoeken uit databases. In de meeste gevallen wordt een query naar een databaseserver gestuurd, die het verzoek verwerkt en de gevraagde gegevens terugstuurt.

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Wat is de functie van een primaire sleutel in MS Access?

Een primaire sleutel is een veld of groep velden met waarden die uniek zijn in de hele tabel. De waarden van de sleutel kunnen worden gebruikt om naar hele records te verwijzen, omdat elke record een andere waarde voor de sleutel heeft.
Je kunt ook vragen wat is een invoermasker access?
Zo kunt u een invoermasker gebruiken om ervoor te zorgen dat in een veld voor een telefoonnummer telefoonnummers met de juiste indeling worden ingevoerd. Een invoermasker bepaalt alleen of de gegevens door Access worden geaccepteerd. Het masker heeft geen invloed op de manier waarop gegevens worden opgeslagen.

Dus, is record mannelijk of vrouwelijk?

Het is 'het record', want record is onzijdig.
Mensen vragen ook: waar komt het woord record vandaan? Het woord "record" is afgeleid van het Latijnse woord "recordari", dat "onthouden" betekent. Het woord "record" verscheen voor het eerst in het Engels in het begin van de 13e eeuw. Het verwees oorspronkelijk naar een geschreven verslag van iets dat gezegd of gedaan was. Na verloop van tijd is het woord gaan verwijzen naar alles wat als verslag dient, zoals een bandopname of een computerbestand.

Is het record gebroken?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het hangt af van de parameters van het record in kwestie. In het algemeen wordt een record als gebroken beschouwd als het wordt verslagen met een marge die groter is dan de foutmarge voor dat specifieke record. Sommige records zijn echter moeilijker te breken dan andere, dus het antwoord op deze vraag is niet altijd eenduidig.

Door Allrud Ninos

Vergelijkbare artikelen

Wat wordt bedoeld met een tag? :: Wat zijn records in database?
Handige links