Huis > W > Wat Is Push Op Iphone?

Wat is Push op iPhone?

Applicaties op de iPhone en iPad kunnen gebruikmaken van meldingen, ook wel push notificaties genoemd. Dit zijn kleine berichten of waarschuwingen die je alarmeren op nieuwe gebeurtenissen, denk hierbij aan een nieuw bericht, nieuwsartikel, tip, retweet en meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Trouwens, wat is een push melding op facebook?

Als je de Facebook-app hebt gedownload, kunnen we je 2 soorten mobiele meldingen sturen: Pushmeldingen: deze ontvang je als je Facebook niet actief aan het gebruiken bent (bijvoorbeeld op het vergrendelingsscherm van je apparaat). In-appmeldingen: deze ontvang je als je Facebook aan het gebruiken bent.
Wat zijn notificaties op je mobiel?
Dit zijn de zogenaamde notificaties die je als gebruiker op de hoogte stellen van belangrijke acties of gebeurtenissen, zonder dat je in de betreffende applicatie hoeft te zitten.

Waar staat notificaties op Samsung?

Als u uw meldingsinstellingen op uw Samsung-apparaat wilt aanpassen, kunt u dat doen in het menu "Instellingen". Om dit menu te openen, kunt u vanaf de bovenkant van uw scherm naar beneden vegen om het meldingenpaneel te openen en op het tandwielpictogram "Instellingen" te tikken, of u kunt het pictogram "Instellingen" in uw app-lade vinden.
Als je eenmaal in het menu "Instellingen" bent, moet je op de optie "Geluid en trillingen" tikken. Vanaf hier kunt u verschillende aspecten van uw meldingen aanpassen, waaronder het geluid van de melding, het trilpatroon en of u al dan niet een voorbeeld van de melding op uw vergrendelingsscherm wilt zien. Dienovereenkomstig, waar staan de notificaties? Meldingen zijn een functie van veel toepassingen waarmee gebruikers op de hoogte kunnen worden gebracht van gebeurtenissen, zoals nieuwe berichten of inkomende oproepen. Meldingen kunnen worden weergegeven als een badge op een toepassingspictogram, als een pop-upvenster of als een banner bovenaan het scherm.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Kan je een WhatsApp groep verlaten zonder melding?

Een WhatsApp-groep verlaten
  1. Start WhatsApp.
  2. Tik op het tabblad Chats.
  3. Tik op het groepsgesprek van de groep waar u uit wilt stappen.
  4. Tik bovenaan op de naam van de groep.
  5. Scrol helemaal naar beneden in het deel met de groepsinformatie.
  6. Tik op Verlaat groep (iPhone) of Groep verlaten (Android).
Dus, waarom blijft er een 1 staan bij whatsapp?
Tik op Meldingen weergeven om dit onderdeel aan te zetten. Bij toestellen met Android 9 of hoger heet deze optie Meldingen op app-pictogrammen. Benieuwd hoe het werkt? Als een app nieuwe items heeft, dan staat er nu een bolletje bij de app met een cijfer erin.

Wat betekent meldingen dempen?

Dempen is dus niet hetzelfde als blokkeren. Hierbij kan de ander je namelijk helemaal geen berichten meer sturen. Iemand op WhatsApp dempen is een minder rigoureuze optie. Je kunt bijvoorbeeld een groep dempen waar soms wel iets nuttigs in voorbijkomt, maar meestal weinig waarde toevoegt.
En nog een vraag, hoe ongewenste meldingen blokkeren? De beste manier om ongewenste meldingen te blokkeren is het installeren van een advertentieblokker. Ad blockers zijn programma's die het verschijnen van advertenties op websites blokkeren. Er zijn veel advertentieblokkers beschikbaar, en ze variëren in functies en effectiviteit. Sommige advertentieblokkers zijn gratis, terwijl andere moeten worden gekocht. Ad blockers kunnen worden geïnstalleerd als browserextensies of als zelfstandige programma's.

Daarvan, hoe meldingen google chrome uitzetten?

Als u meldingen van Google Chrome wilt uitschakelen, kunt u dat doen door naar de instellingen voor de browser te gaan. In de instellingen is er een sectie voor "Meldingen". Binnen die sectie is er een optie om meldingen volledig uit te schakelen. Er is ook een optie om meldingen voor een specifieke site uit te schakelen.

Door Latoniah

Vergelijkbare artikelen

Wat maakt iemand een goede vriend? :: Hoe zet je push berichten uit?
Handige links