Huis > W > Waarom Kiezen Voor Excel?

Waarom kiezen voor Excel?

Het programma heeft tal van functies die je veel tijd kunnen besparen bij het uitvoeren van berekeningen en formules, het maken van grafieken of het analyseren van gegevens. Door haar vele mogelijkheden wordt het programma in veel verschillende omgevingen en voor veel verschillende dingen gebruikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoeveel functies heeft Excel?

Een functie is een voorgeprogrammeerde berekening. Excel heeft er zo'n 480. Hieronder leest u uitleg van de meest gebruikte functies van Excel.
Dus, wat is tot en met in excel?
Standaard wordt in Microsoft Excel het verwijzingstype A1 gebruikt. Hierbij worden kolommen aangeduid met letters (A tot en met XFD voor in totaal 16.384 kolommen) en rijen met nummers (1 tot en met 1.048.576). Deze letters en cijfers worden rij- en kolomkoppen genoemd.

Hoe duur is Excel?

De prijs van Microsoft Excel varieert afhankelijk van welke versie van de Microsoft Office-suite u koopt. Als u bijvoorbeeld de Microsoft Office Home and Student 2016-suite koopt, die Word, PowerPoint en OneNote omvat, is Excel gratis inbegrepen. Als u Microsoft Excel echter alleen wilt kopen, kost het $ 109,99. Is Excel moeilijk te leren? Nee, Excel is niet moeilijk te leren. Het kan zelfs vrij eenvoudig zijn om de basis van het programma onder de knie te krijgen. Zoals elke softwaretoepassing heeft Excel echter een leercurve. De meer complexe functies van het programma kunnen enige tijd in beslag nemen. Maar met een beetje geduld en oefening kunnen de meeste mensen Excel effectief leren gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom is Excel zo traag?

Voor complexe formules waar grote getallen uit voortkomen, moet Excel hard werken. Wanneer er teveel van dit soort formules in een bestand staan, zal Excel trager worden en soms er zelfs helemaal mee stoppen. Vermijd deze complexe formules en grote getallen: keep it simple!
Bovendien, is functies excel?
De syntaxis van de functie IS heeft de volgende argument: waarde Vereist. De waarde die u wilt testen. Het argument waarde kan een lege waarde (lege cel), foutwaarde, logische waarde, tekstwaarde, numerieke waarde of verwijzingswaarde zijn, of een naam die verwijst naar een van deze waarden.

Dienovereenkomstig, hoe werkt functie in excel?

De ALS functie in Excel voert een logische vergelijking tussen twee waarden uit. Het resultaat van de ALS functie (IF) is WAAR (TRUE) of ONWAAR (FALSE). We kunnen bijvoorbeeld testen of de waarde in cel B2 groter is dan de waarde in cel A2. Zo ja, dan is het resultaat WAAR, zo niet, dan is het resultaat ONWAAR.
Hoe percentage berekenen tussen 2 getallen in Excel? Om het percentage tussen twee getallen in Excel te berekenen, kunt u de volgende formule gebruiken:
=(getal1-getal2)/getal1
Als u bijvoorbeeld het procentuele verschil tussen de getallen 50 en 75 wilt berekenen, gebruikt u de volgende formule:
=(50-75)/50
Dit zou u een resultaat geven van -0,50, of een daling van 50%.

Welke formule gebruiken in Excel?

Er is niet één formule in Excel; er zijn veel verschillende formules die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Enkele van de meest gebruikte formules zijn die voor het uitvoeren van wiskundige bewerkingen, zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen; voor het vinden van het gemiddelde van een bepaalde reeks getallen; voor het tellen van het aantal cellen dat een bepaalde waarde bevat of aan een bepaald criterium voldoet; en voor opzoekingen en verwijzingen.

Door Karla

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een optelling in Excel? :: Wat kan je met data doen?
Handige links