Huis > W > Waar Staan Autosave Bestanden Excel?

Waar staan autosave bestanden Excel?

Maar als u vervolgens op de knop Document beheren klikt, komt u bij de optie Niet-opgeslagen Word-documenten herstellen en bij de map UnsavedFiles van Office uit. Op deze locatie zult u ASD-bestanden aantreffen (AutoSaved Documents).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen waar vind ik een opgeslagen document?

Een bestand terugvinden

  1. Klik op het Windows icoon onderaan het scherm.
  2. Klikt op Alle apps.
  3. Scroll naar beneden en klik op Verkenner.
  4. Hier vind je verschillende mappen, waaronder de map waarin je bestand opgeslagen is.
Wat moet je doen als Word vast loopt? Word document herstellen
  1. U bent bezig met een Word-document en de computer loopt vast of valt uit?
  2. 1) Start Word.
  3. 2) Klik rechtsbovenin op het Office-logo en klik in dit menu rechtsonder op de button ” opties voor Word “
  4. 3) In het menu dat nu verschijnt klikt u aan de linkerkant op de button ” opslaan “

Trouwens, waarom kan ik word niet openen?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u Microsoft Word niet kunt openen op uw computer. Eén reden kan zijn dat Microsoft Word niet op uw computer is geïnstalleerd. Een andere reden kan zijn dat uw computer niet over de vereiste specificaties beschikt om Microsoft Word te draaien. Ten slotte kan er een probleem zijn met de Microsoft Word-toepassing zelf. Trouwens, waarom is word zo traag? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom tekstverwerkingssoftware zoals Microsoft Word traag lijkt of niet reageert. Eén reden kan zijn dat het bestand waaraan u werkt erg groot of complex is, en dus langer duurt om te laden en op te slaan. Een andere mogelijkheid is dat de processor of het geheugen van uw computer niet krachtig genoeg is om Word efficiënt te draaien. Tenslotte kan Word traag zijn door een virus of ander soort malware dat op uw systeem is geïnstalleerd en op de achtergrond draait.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe haal je verwijderde bestanden terug Mac?

Ga naar Instellingen op iCloud.com en klik op 'Herstel bestanden' (in het gedeelte 'Geavanceerd'). Selecteer elk bestand dat je wilt herstellen of kies 'Selecteer alles'. Klik op 'Herstellen'. Dit in overweging nemend, waarom kan ik niet bladeren in versiegeschiedenis word? Het kan zijn dat u door het menu moet schuiven om Versiegeschiedenis te zien. Als versiegeschiedenis niet wordt weergegeven, klikt u op het beletselteken (...) in het dialoogvenster en klikt u vervolgens op Versiegeschiedenis. U ziet een lijst met versies van het bestand.

Dit in overweging nemend, waar staat archief bij word?

Ga in Word naar Bestand > Openen en selecteer vervolgens het tabblad Mappen. Navigeer naar of zoek naar de map waarin u het . tmp-bestand hebt gevonden en selecteer vervolgens de mapnaam om het paneel met mapinhoud te openen. Vervolgens, kun je versiegeschiedenis bijhouden van een document? Wanneer een document wordt bewerkt, wordt er een nieuwe versie van het document aangemaakt. Dit gebeurt automatisch en kan niet worden uitgeschakeld. Elke nieuwe versie van het document wordt opgeslagen als een nieuw document, met een nieuwe URL. Om te zien welke versies van een document zijn, moet je naar de URL van het document gaan en de versiegeschiedenis bekijken.

En nog een vraag, hoe verwijder je versiegeschiedenis?

Als je wilt verwijderen historie van een bestand, klik je op het bestand en ga je naar het tabblad 'Bestand'. In de sectie 'Bestandsinformatie' klik je op 'Bestandsgeschiedenis'. Er zal nu een lijst met alle versies van het bestand worden weergegeven. Klik met de rechtermuisknop op de versie die je wilt verwijderen en selecteer 'Verwijderen'.

Door Hannah Molfetta

Vergelijkbare artikelen

Waarom zip bestand uitpakken? :: Hoe een overschreven Word bestand terughalen?
Handige links