Huis > W > Waar Is Een Laptop Van Gemaakt?

Waar is een laptop van gemaakt?

Een netbook is een lichtere en vaak goedkopere laptop. Een laptop heeft het merendeel van dezelfde componenten als een vaste computer, met inbegrip van een beeldscherm, een toetsenbord, een aanwijsapparaat zoals een touchpad (ook bekend als een trackpad) en/of een pointing stick en luidsprekers in een enkele eenheid.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, wat kun je allemaal doen met een laptop?

Wat wil je met de laptop doen?
  • Om te internetten, te e-mailen, een tekstje te typen en om sociale media te gebruiken heb je voldoende aan een basislaptop met een Intel Core i3 processor.
  • De richtprijs voor een basislaptop is ongeveer €500.
Welke twee onderdelen zijn het belangrijkste van een computer?
Zoals je misschien weet, is de computer één grote, complexe rekenmachine. Daarin doet de processor al (of het grootste deel van) het rekenwerk. Er gaan data en instructies in de CPU, en er komen weer andere data uit die vervolgens naar andere onderdelen van de computer zoals het beeldscherm gestuurd worden.

Wat dit betreft, wat is de continue fase?

In een tweefasensysteem is de continue fase de fase waarin de gedispergeerde fase in grotere hoeveelheid aanwezig is. De continue fase is ook vaak de fase waarin de gedispergeerde fase aanvankelijk wordt geïntroduceerd. Dus, welke spullen heb je nodig voor een gaming pc? Het belangrijkste wat je nodig hebt voor een gaming PC is een krachtige grafische kaart. Dit zal u toelaten om de nieuwste en grootste games op hoge resoluties en framerates uit te voeren. Andere belangrijke componenten in een gaming PC omvatten een snelle processor, veel RAM, en een grote harde schijf. Een gaming PC zal ook een goede kwaliteit voeding en koelsysteem nodig hebben om alles soepel te houden.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar moet je opletten bij het kopen van een moederbord?

Nog voor je de chipset en socket kiest, kijk je eerst naar het formaat van je moederbord. De computerbehuizing die je hebt, bepaald welk formaat erin past. Veruit de meeste behuizingen hebben een ATX formaat, zoals de full tower en midtower. Een mini pc behuizing vereist juist weer een Mini- of Micro-ATX moederbord.
Waar zit het moederbord in de computer?
Het moederbord is de grootste printplaat die in een computer zit. Je kan dit zien als de basis van de computer. Overige componenten van de computer zoals het geheugen, een processor, de harde schijf enz. worden op het moederbord aangesloten.

Welke processor kan op mijn moederbord?

Moederbord. Kies de juiste socket bij je processor, zodat deze past op het moederbord. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende afmetingen, zoals ATX, micro-ATX, Mini-ITX. De afmeting bepaalt hoeveel en welke componenten je kan plaatsen op het moederbord, denk hierbij aan RAM-geheugen, videokaarten en harde schijven.
Men kan zich ook afvragen: welke onderdelen zijn verbonden met de northbridge chipset op het moederbord? De northbridge chipset is verbonden met de CPU, het RAM en de PCI-E bus. Hij is verantwoordelijk voor de communicatie met deze componenten en zorgt ervoor dat gegevens correct tussen hen worden overgedragen.

Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen atx en micro atx?

Het belangrijkste verschil tussen ATX en microATX is de grootte van het moederbord. ATX is de grootste van de twee maten, terwijl microATX de kleinere maat is. MicroATX wordt soms ook miniATX genoemd. Het andere grote verschil tussen de twee is dat ATX meer uitbreidingsslots heeft dan microATX. MicroATX heeft nog een paar andere kleine verschillen, maar dat zijn de twee belangrijkste.

Door Norvol

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel werk geheugen? :: Hoe heten de verschillende onderdelen die in de computer zitten?
Handige links