Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Intiem?

Wat is een ander woord voor intiem?

intiem (bn) : behaaglijk, familiair, gemeenzaam, gezellig, huiselijk, innig, knus, openhartig, particulier, persoonlijk, privé, vertrouwd, vertrouwelijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe noem je iemand die lief is?

lief (bn) : aanhalig, aardig, beelderig, behulpzaam, beminnelijk, bevallig, charmant, doddig, goed, hartelijk, honnig, schattig, snoeperig, snoepig, snoezig, vriendelijk, zoet, zorgzaam. lief (bn) : bekoorlijk, bevallig, lieflijk, prettig.
Dienovereenkomstig, hoe noem je iemand die heel sociaal is?
sociaal (bn) : sociabel.

Je kunt ook vragen wat is de definitie van gezellig?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want de term "gezellig" is subjectief en kan voor verschillende mensen verschillende dingen betekenen. In het algemeen wordt de term echter gebruikt om een gevoel van comfort, warmte en ontspanning te beschrijven. Het kan ook verwijzen naar een plaats of omgeving die uitnodigend en comfortabel is. Wat zijn de intieme delen? De intieme delen zijn de delen van het lichaam die gewoonlijk als privé of seksueel worden beschouwd. Dit kunnen de genitaliën, borsten en billen zijn.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat is een intieme relatie?

Intimiteit in relaties

Wanneer intimiteit aanwezig is in een relatie, uit zich dat in een wederzijds gevoel van vertrouwen. Je bent deelgenoot van elkaars bestaan. Gedeelde intimiteit schept een sterke band. Je voelt je dicht bij verbonden met de ander en laat de ander ook dichtbij jou komen.
Hoe kun je iemand omschrijven?
Iemand kan bijvoorbeeld extravert zijn en een opvliegend karakter hebben. Terwijl iemand anders meer gelijkmoedig is en in de omgang met anderen warm en verzorgend zal zijn. Er zijn talloze manieren om karakter te omschrijven. We hebben honderden woorden om iemand mee te karakteriseren (!)

En nog een vraag, hoe heet het als je met 3 mensen een relatie hebt?

De volgende begrippen zijn gebruikelijk binnen de polyamorie: Driehoek: een relatie met drie personen, waarin iedereen ook een relatie met elkaar heeft. V: wanneer één iemand een relatie heeft met twee mensen, maar die twee niet met elkaar.
Dus, hoe schrijf je lieve? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommige mensen beginnen liever met een hoofdletter, anderen niet. Sommige mensen gebruiken aanhalingstekens rond het woord "liefste", anderen niet. Uiteindelijk is het aan de individuele schrijver om te beslissen hoe het woord "lief" in een bepaald geschrift moet worden opgemaakt.

Trouwens, hoe noem je iemand die niet sociaal is?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van de context kan iemand die niet sociaal is een introvert, een eenling of een kluizenaar worden genoemd.

Door Koloski Zarriello

Vergelijkbare artikelen

Kan je te sociaal zijn? :: Wat betekent het woord toedienen?
Handige links