Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Ontwikkeld?

Wat is een ander woord voor ontwikkeld?

gevorderd, ontwikkeld, opklimmend, stijgend, toenemend, voortgaand, voortschrijdend. geavanceerd (bn) : hoogstaand, modern, ontwikkeld, ver ontwikkeld, verfijnd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, wat is doorontwikkelen?

detailleren, doorontwikkelen, ontwikkelen, verfijnen.
Vervolgens, wat is het tegengestelde van ontwikkeling?
Inwikkeling, in tegenstelling tot evolutie of ontwikkeling.

Je kunt ook vragen wat is een ander woord voor vooruitgang?

Het woord "vooruitgang" kan verschillende dingen betekenen, afhankelijk van de context. Het kan verwijzen naar de voorwaartse beweging naar een doel, of naar de ontwikkeling of verbetering van iets in de loop der tijd. In sommige gevallen kan het ook gebruikt worden om de geleidelijke veranderingen te beschrijven die optreden als iets rijpt of ouder wordt. In wezen kan "vooruitgang" dus worden gebruikt als synoniem voor "vooruitgang", "ontwikkeling", "verbetering" of "evolutie". Daarvan, wat betekent zich ontwikkelen? Wanneer softwareontwikkelaars toepassingen maken, gebruiken ze een aantal hulpmiddelen om hun taak te volbrengen. Sommige van deze hulpmiddelen zijn ontworpen voor specifieke soorten taken, terwijl andere meer algemeen van aard zijn. Naast de hulpmiddelen zelf moeten ontwikkelaars ook een goed begrip hebben van de onderliggende concepten en principes die hun werk sturen.
Software ontwikkelen vereist andere vaardigheden dan gewoon bestaande software gebruiken. Om succesvol te zijn moeten ontwikkelaars het probleem dat ze proberen op te lossen kunnen begrijpen en vervolgens een oplossing ontwerpen die voldoet aan de specifieke eisen van het probleem. Ze moeten ook de technische vaardigheden hebben die nodig zijn om hun oplossing te implementeren met behulp van de gekozen programmeertaal en hulpmiddelen.
Succesvolle softwareontwikkeling vereist ook sterke communicatieve vaardigheden. Ontwikkelaars moeten hun ideeën duidelijk kunnen uitleggen aan anderen, en ze moeten kunnen samenwerken met andere teamleden. Ze moeten ook effectief kunnen communiceren met klanten om hun behoeften te begrijpen en ervoor te zorgen dat het eindproduct aan hun verwachtingen voldoet.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat is ontwikkeld zijn?

ontwikkeld - Bijvoeglijk naamwoord 1. volgroeid zijn 2. een grote mate van kennis, kundigheid en opleidingsniveau bezittend 3. een bepaald technologisch en economisch niveau bereikt hebbend ♢ Het is in de geschiedenis van het IMF, opgericht na de Tweede Wereldoorlog in 1945, niet eerder voorgekomen dat een
Hoe wil jij je ontwikkelen?
6 tips om jezelf te ontwikkelen op je werk anno 2022
  • Weet wat je wil. Beeld jezelf in op een zeilboot.
  • Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.
  • Benut je opleidingsbudget.
  • Laat de juiste mensen weten dat je een promotie/verdere ontwikkeling wilt.
  • Netwerken.
  • Laat je zien.

Wat is mijn Persoonlijke ontwikkeling?

wat is persoonlijke ontwikkeling? Persoonlijke ontwikkeling is de manier waarop je aan je eigen vaardigheden werkt. Door je bewust te worden van alles wat je in je mars hebt en aan de slag te gaan om dit te verbeteren, blijf je leren en ontwikkelen. Zo bereik je je gestelde doelen en werk je aan je zelfvertrouwen.
Bovendien, wat wil je nog ontwikkelen? Er zijn een paar dingen die ik verder zou willen ontwikkelen in mijn carrière:
- bekwamer worden in gegevensanalyse en -interpretatie, zodat ik bevindingen effectiever kan overbrengen aan klanten en teamleden
- mijn projectmanagementvaardigheden ontwikkelen, zodat ik grotere en complexere projecten kan aannemen
- nieuwe codetalen en technologieën blijven leren, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste trends in de sector.

Vervolgens, wat is een ander woord voor verbeteren?

Een ander woord voor verbeteren is "verbeteren".

Door Philps

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent vooruitgang boeken? :: Wat is de betekenis van invloed?
Handige links