Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Ontvankelijkheid?

Wat is de betekenis van ontvankelijkheid?

Ontvankelijk is de toestand waarin iemand open staat voor iets of iemand. Tevens is het een gebruikte term in de rechtspraak. Een zaak of klacht wordt, als het ontvankelijk is, door de rechtssprekende instantie in behandeling genomen. Iemand die ontvankelijk is heeft een open blik naar zijn of haar omgeving.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Wat dit betreft, wat betekent aanvraag ontvankelijk?

Een iets uitgebreidere definitie van ontvankelijkheid wordt op Wikipedia (www.wikipedia.nl) gegeven: Een officieel schrijven aan een overheid is ontvankelijk als het aan formele voorwaarden voldoet. Alleen bij ontvankelijkheid zal de overheid het schrijven inhoudelijk beoordelen.
Welk woord lijkt op toegankelijk?
aanspreekbaar, minzaam, open, tegemoetkomend, toegankelijk.

Is hiervoor aan elkaar?

Ik weet niet helemaal zeker wat u vraagt, maar ik zal proberen zo goed mogelijk te antwoorden. Aan elkaar is een uitdrukking die wordt gebruikt als twee mensen samen iets doen of als ze samenwerken. Je kunt bijvoorbeeld zeggen: "We gaan elkaar helpen." Dit betekent dat jij en de andere persoon elkaar gaan helpen. Is het gelijk of meteen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de interpretatie. Sommige mensen zeggen misschien dat "gelijk" en "onmiddellijk" hetzelfde zijn, terwijl anderen zeggen dat ze verschillend zijn.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Je kunt ook vragen kun je ervoor zorgen?

Correct is: Ik zal ervoor zorgen. Ervoor is een voornaamwoordelijk bijwoord. Het kan vervangen worden door voor + een naamwoord (bijvoorbeeld voor de planten).
Is het dat of die?
Het betrekkelijk voornaamwoord die verwijst naar de-woorden; dat naar het-woorden, ongeacht het biologisch geslacht. Naar het-woorden die personen aanduiden (meisje, mannetje, vrouwtje, ventje, neefje, nichtje, familielid, Tweede Kamerlid enzovoort), wordt met dat verwezen.

Wat betekent ervoor zorgen?

verhinderen = •voorkomen, ervoor zorgen dat iets niet gebeurt. bewerkstelligen = zorgen dat iets gebeurt - iets tot stand brengen. bewaren = • [ov] ervoor zorgen dat iets niet verloren raakt.
Vervolgens, wat is het verschil tussen echtgenoot en echtgenote? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het grotendeels afhankelijk is van de relatie tussen man en vrouw. Enkele veel voorkomende verschillen tussen man en vrouw zijn echter:
Echtgenoten zijn doorgaans het hoofd van het huishouden en de voornaamste kostwinner, terwijl vrouwen doorgaans een meer huiselijke rol in huis vervullen.
Mannen en vrouwen hebben vaak verschillende interesses en hobby's, wat kan leiden tot verschillende niveaus van interactie en communicatie binnen de relatie.
Mannen en vrouwen hebben vaak verschillende rollen en verantwoordelijkheden binnen het gezin, wat weer kan leiden tot verschillende niveaus van interactie en communicatie.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent met inachtneming van?

Respecteren betekent een diepe bewondering of achting voor iemand hebben. Het wordt vaak gebruikt in de context van het respecteren van iemands mening, vaardigheden of prestaties.

Door Katee

Vergelijkbare artikelen

Wat is per kerende post? :: Wat is het tegenovergestelde van openlijk?
Handige links