Huis > W > Wat Is Het Tegenovergestelde Van Openlijk?

Wat is het tegenovergestelde van openlijk?

openlijk ≠ geheim, heimelijk, stil, verbloemd, verkapt.

Lees verder

Wat is een ander woord voor openbaar?

notoir. als synoniem van een ander trefwoord: publiek (bn) : algemeen, bekend, openbaar, openlijk, publiekelijk.
Wat is een ander woord voor ontvankelijk?
gevoelig (bn) : fijnbesnaard, fijngevoelig, gevoelvol, ontvankelijk, openstaand, sensibel, sensitief, sentimenteel, susceptibel, teder, teergevoelig, teerhartig, week, weekhartig. vatbaar (bn) : dociel, gepredisponeerd, gevoelig, ontvankelijk, open, toegankelijk.

Dienovereenkomstig, is het openstaan of open staan?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden, omdat hij afhangt van de interpretatie. "Open" kan verschillende dingen betekenen voor verschillende mensen, dus het is moeilijk een definitief antwoord te geven. Maar in het algemeen verwijst "open zijn" naar het vrijelijk delen van informatie of ideeën, zonder beperkingen. Dit kan zowel persoonlijk als online gebeuren. "Openstaan" kan ook betekenen dat je bereid bent nieuwe dingen te proberen of te experimenteren. In het algemeen betekent "openstaan" dus dat je bereid bent nieuwe dingen te delen en uit te proberen. Men kan zich ook afvragen: hoe staat het ervoor of er voor? De zin "hoe staat het ermee?" kan worden gebruikt om opheldering te vragen over een situatie, of om te informeren naar de huidige status van iets. De zin "hoe staat het ermee?" kan ook worden gebruikt om te vragen hoe het met iemand gaat, of hoe een situatie verloopt.

Trouwens, wat betekent het woord openlijk?

zonder te verbergen, in het openbaar.
Dit in overweging nemend, hoe schrijf je openlijk?
Waarom? Omdat het woord waarvan het afgeleid is, namelijk samen of (te)zamen), óók met -en wordt geschreven. Net zoals bijvoorbeeld eigenlijk, wezenlijk en openlijk. Afleidingen van (werk)woorden die niet op -en eindigen, krijgen dus geen -n: hopelijk, namelijk, afstandelijk...

Wat is de betekenis van publiek?

Publiek definities

naamw. Uitspraak: [pyˈblik] mensen die zijn gekomen om te kijken en te luisteren Voorbeeld: `veel publiek trekken met een voorstelling`een breed publiek (veel, heel verschillende mensen) II publiek bijv. naamw.
Wat is opsporen? Traceren is het proces van het volgen van de beweging van een voorwerp of persoon. Dit kan op verschillende manieren, zoals GPS, radiofrequentie-identificatie of sonar. De door tracking verzamelde gegevens kunnen worden gebruikt om het gedrag van het gevolgde object of persoon te analyseren, of om toekomstige bewegingen te voorspellen.

Wat is het synoniem van bewogen?

Het synoniem van verplaatst is veranderd.

Door Lexie Caddle

Wat is de betekenis van ontvankelijkheid? :: Wat is van toepassing zijn?
Handige links