Huis > I > Is Een Pre Synoniem?

Is een pre synoniem?

begunstiging, pre, prioriteit, voorkeursbehandeling, voorrang. pro (zn) : pluspunt, pre, voordeel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is synoniem met?

Synoniem zijn met en synoniem zijn met hetzelfde zijn beide correct. Synoniem zijn met is gebruikelijker.

Wat is de betekenis van Nochtans?

nochtans - bijwoord uitspraak: noch-tans 1. ondanks dat ♢ ? 2. geeft een tegenstelling aan ♢ je hebt het gezegd, maar ik ben het nochtans vergeten Bijwoord: noch-tans S... Wat is de betekenis van de historie? [Lat. historia, Gr. historia = uitvorsing, door navraag verkregen kennis, geschiedverhaal] geschiedenis; wat voorbij is (dat is -); verhaal van gebeurtenis (een oude-): natuurlijke -, oude naam voor plant- en dierkunde.

Is pre met of zonder streepje?

De juiste spelling is "pre-" met een koppelteken. Men kan zich ook afvragen: is een pre met streepje? Een pre met koppelteken is een soort leesteken dat wordt gebruikt om twee woorden samen te voegen. Het wordt meestal gebruikt wanneer het eerste woord eindigt op een klinker en het tweede woord begint met een klinker.

Wat is een pseudo huid?

pseudo-sclerodermie. Met pseudo-sclerodermie wordt bedoeld induratie of sclerose van de huid die klinisch lijkt op (systemische) sclerodermie, maar door een ander proces veroorzaakt wordt. Bijvoorbeeld door stapelingsziekte of door graft versus host disease. Dit in overweging nemend, is het teveel of te veel? Juist is: 'Die heeft te veel gegeten. ' Als te veel 'meer dan nodig' betekent, staat er een spatie tussen te en veel. Als het teveel 'het overschot' betekent, is het wél één woord.

Vervolgens, wat is de betekenis van bereid?

bn., 1. geen bezwaren hebben om iets te doen: zich tot iets bereid verklaren; 2. gezind, genegen om iets te doen: tot wederdienst bereid; bereid staan om te helpen; 3. gereedgemaakt: bereide specie. Wat dit betreft, wat betekent het voorvoegsel pro? Het voorvoegsel pro- betekent "voor".

Wat is een goede motivatie?

Een goede motivatie is iets dat iemand tot actie aanzet. Het kan zoiets simpels zijn als de wens om iemands leven te verbeteren of een doel te bereiken.

Door Ongun Heinecker

Wat is een ander woord voor prompt? :: Hoe maak je een PowerPoint met foto's?
Handige links