Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Technologische Vernieuwing?

Wat is een ander woord voor technologische vernieuwing?

innovatie, nieuwigheid, nieuwtje, novelty, novum, snufje, uitvinding, vinding. vernieuwing (zn) : herbronning, hernieuwing, herstelling, innovatie, renovatie, restauratie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Is synoniem?

Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.
Wat is een ander woord voor de lichamelijke groei en mogelijkheden?
expansie, groei, ontplooiing, ontwikkeling, schaalvergroting, uitbreiding, vergroting.

Wat betekent technologische vernieuwing?

Innovatie wordt gedefinieerd als de invoering van iets nieuws, en technologie verwijst naar de toepassing van wetenschappelijke kennis voor praktische doeleinden, dus technologische innovatie zou verwijzen naar de invoering van nieuwe technologie. Dit kan betekenen dat een nieuw product of proces wordt ontwikkeld of dat een bestaand product of proces wordt verbeterd. Technologische innovatie leidt vaak tot economische groei en concurrentievermogen en tot een betere levenskwaliteit. Welke technologische ontwikkelingen zijn er? Er vinden een aantal technologische ontwikkelingen plaats. Een van de belangrijkste is de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie en machinaal leren. Hierdoor kunnen computers steeds meer taken uitvoeren waarvoor traditioneel menselijke intelligentie nodig is, zoals het begrijpen van natuurlijke taal en het herkennen van voorwerpen. Andere ontwikkelingen zijn het toenemende gebruik van robotica, de ontwikkeling van autonome voertuigen en de groei van het internet der dingen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dit in overweging nemend, is er een ander woord voor synoniem?

ander woord, betekenisverwant woord, kopiebegrip, tweelingwoord. synoniem (bn) : betekenisverwant, gelijkbetekenend, gelijkluidend.
Hoe noem je iets wat hetzelfde is?
eender, enerlei, gelijk, idem. als synoniem van een ander trefwoord: gelijk (bn) : corresponderend, dergelijk, dezelfde, één, eender, hetzelfde, identiek, overeenkomstig, soortgelijk.

Mensen vragen ook: wat zijn synoniemen en antoniemen?

Synoniemen zijn twee woorden die hetzelfde betekenen. Antoniemen zijn woorden die het tegengestelde betekenen. Homoniemen zijn woorden die twee betekenissen hebben.
Dienovereenkomstig, wat is een ontwikkelingsgebied? Een ontwikkelingsgebied is een geografisch gebied waarbinnen een groep mensen samenwerkt om de economische, sociale en/of milieuomstandigheden te verbeteren. Ontwikkelingsgebieden kunnen deel uitmaken van een stad, regio, land of ander groter gebied. Ontwikkelingsgebieden hebben vaak specifieke doelstellingen en kunnen worden opgericht door regeringen, NGO's of andere organisaties.

Wat zijn ontwikkelingsmogelijkheden?

Ontwikkelingsmogelijkheden zijn mogelijkheden voor werknemers om nieuwe vaardigheden, kennis en bekwaamheden te leren die hen kunnen helpen in hun huidige baan of hen kunnen voorbereiden op een nieuwe baan. Ontwikkelingsmogelijkheden zijn bijvoorbeeld formele opleidingsprogramma's, leerervaringen op de werkplek, mentorschapsprogramma's en opleidingsmogelijkheden.

Door Nickolaus

Vergelijkbare artikelen

Wat valt onder lichamelijke ontwikkeling? :: Hoe kun je iemand steunen?
Handige links