Huis > H > Hoe Verberg Je Een Kolom In Excel?

Hoe verberg je een kolom in Excel?

Kolommen verbergen
  1. Selecteer een of meer kolommen, en druk op Ctrl om extra kolommen te selecteren die niet naast elkaar staan.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde kolommen en klik vervolgens op Verbergen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is het voltooid deelwoord van verbergen?

verbergen/vervoeging
vervoeging van de bedrijvende vorm van verbergen
onbepaalde wijskort
voltooidtegenwoordighebben verborgen
toekomendverborgen zullen hebben
onvoltooid deelwoordvoltooid deelwoord
Hoe noem je iets met dezelfde naam?
eén van twee of meer namen die aan een zelfde soort zijn gegeven. Gewoonlijk dient de oudste naam te worden gebruikt.

Is het hetzelfde of het zelfde?

De twee uitdrukkingen "hetzelfde" en "hetzelfde ding" hebben verschillende implicaties. "Hetzelfde" betekent meestal dat twee dingen identiek of gelijkwaardig zijn, terwijl "hetzelfde ding" betekent dat twee dingen precies hetzelfde zijn. In de meeste gevallen kun je beide uitdrukkingen door elkaar gebruiken. Er zijn echter gevallen waarin slechts één van beide zinnen zinvol is. Je zou bijvoorbeeld zeggen "ik heb hetzelfde probleem" om aan te geven dat jouw probleem identiek is aan dat van iemand anders, maar je zou zeggen "ik heb hetzelfde ding" om aan te geven dat jij en iemand anders allebei een voorwerp of een substantie hebben. Mensen vragen ook: wat is ongeveer hetzelfde? De technische vraag "Men vraagt ook: wat is ongeveer hetzelfde?" kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Hieronder volgen enkele mogelijke interpretaties.
1. Wat is de betekenis van de zin "ongeveer hetzelfde?"
De uitdrukking "ongeveer hetzelfde" kan verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de context waarin hij wordt gebruikt. Het kan bijvoorbeeld betekenen dat twee dingen ongeveer gelijk zijn in hoeveelheid, grootte of waarde. Het kan ook betekenen dat twee dingen ongeveer gelijktijdig gebeuren.
2. Wat is het verschil tussen "ongeveer" en "hetzelfde"?
Het woord "ongeveer" kan gebruikt worden als synoniem voor "ongeveer" of "rond". Het woord "hetzelfde" kan betekenen "gelijk" of "identiek". Daarom kan de zin "ongeveer hetzelfde" betekenen "ongeveer gelijk" of "ongeveer hetzelfde".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Bovendien, wat is de betekenis van voorbeeld?

Een voorbeeld is een exemplaar van een type object of een verbeelding van een concept, dat voor de verzameling objecten of het concept zelf in de plaats treedt om een abstract idee toe te lichten met een concrete voorstelling. Een tegenvoorbeeld illustreert de ontkenning van het idee.
Hoe herken je een synoniem?
als synoniem van een ander trefwoord: zien (ww) : aanmerken, aanschouwen, begrijpen, bekennen, beschouwen, bezichtigen, bijwonen, blikken, ervaren, gewaarworden, herkennen, inzien, kijken, onderscheiden, ontwaren, opmerken, signaleren, spotten, staren, tegenkomen, turen, waarnemen.

Welk woord heeft de meeste synoniemen?

Denk aan fiets, velo en rijwiel, waarvan het eerste in algemeen gebruik is, het tweede een regionale variant uit België en het derde een verouderde term uit het ambtelijk taalgebruik in Nederland.
Wat is een antoniem voorbeeld? Een antoniem is een woord of zin die de tegenovergestelde betekenis heeft van een ander woord of een andere zin. Bijvoorbeeld, het woord "heet" is een antoniem van het woord "koud".

Wat is een antoniem Nederlands?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan afhangen van de individuele definitie van "antoniem". Enkele mogelijke antoniemen voor "Nederlands" zijn echter "Brits", "Amerikaans" of "Frans".

Door Kristi Feldman

Vergelijkbare artikelen

Wat is een ander woord voor verteren? :: Wat is het verschil tussen de Staten-Generaal en het parlement?
Handige links