Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Verteren?

Wat is een ander woord voor verteren?

(verteerd), verbruiken ; vernielen ; de spijzen verteren, worden ontbonden in de maag enz. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: verteren (ww) : kleinmaken, opmaken, opsouperen, uitgeven, verbruiken, verkwisten, verslijten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Doen verdwijnen synoniem?

verdwijnen (ww) : afreizen, aftaaien, eclipseren, ervandoor gaan, nokken, ontsnappen, oprotten, vertrekken, weggaan, wegkomen, weglopen, wegsluipen, wegwezen. verdwijnen (ww) : opgaan, ophouden, overgaan, overwaaien, slijten, smelten, vergaan, verzwinden, voorbijgaan, wegraken, wijken, zinken, zwinden.
Wat is een ander woord voor verminderen?
als synoniem van een ander trefwoord: afnemen (ww) : achteruitgaan, aflopen, afzakken, bedaren, dalen, gaan liggen, inkrimpen, luwen, minder worden, minderen, ophouden, slinken, tanen, teruglopen, uitdoven, verflauwen, verminderen, verslappen, zakken.

Wat wordt er bedoeld met vertering?

Spijsvertering is het proces waarbij voedsel wordt afgebroken tot kleine moleculen die in het lichaam kunnen worden opgenomen. De kleine moleculen worden vervolgens gebruikt voor energie, herstel en groei. Wat is een ander woord voor intimideren? Er is geen enkel woord met dezelfde betekenis als "intimideren", hoewel er verschillende woorden zijn met een soortgelijke betekenis, zoals "bang maken", "afschrikken", "terroriseren" en "bedreigen".

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Vervolgens, wat verdwijnt?

ergatief wegraken, ophouden te bestaan ♢ Aan het eind van het krijt verdwenen de dinosauriërs. 2. ergatief verminderen, afnemen 3. ergatief uit het zicht gaan ♢ Het konijn verdween in zijn hol.
Mensen vragen ook: wat is de verleden tijd van verdwijnen?
verdwijnen/vervoeging
vervoeging van de bedrijvende vorm van verdwijnen
onbepaalde wijskort
tegenwoordig (o.t.t.)verdwijnverdwijnt
verleden (o.v.t.)verdweenverdween
toekomend (o.t.t.t.)zal verdwijnenzult/zal verdwijnen

Mensen vragen ook: wat is het voltooid deelwoord van verdwijnen?

De verleden tijd van verdwijnen is 'verdween'. Het voltooid deelwoord is 'is verdwenen'.
Is het vermindert of verminderd? Het antwoord op deze vraag hangt af van wat je precies bedoelt. Als je het hebt over iets als een hulpbron of een bevolking, dan is het mogelijk te zeggen of die is afgenomen of verminderd. Als u echter vraagt naar iets algemeners, is het moeilijk een definitief antwoord te geven.

Wat is een ander woord voor bagatelliseren?

Iets bagatelliseren is het onbelangrijk laten lijken of het laten lijken alsof het geen moeite kost. Een synoniem voor bagatelliseren is bagatelliseren.

Door Arden

Vergelijkbare artikelen

Is belangrijk synoniem? :: Hoe verberg je een kolom in Excel?
Handige links