Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Decomprimeren?

Wat is de betekenis van Decomprimeren?

decomprimeren werkw. Verbuigingen: decomprimeerdeVerbuigingen: gedecomprimeerd van een extra compact dataformaat terugbrengen naar een leesbare versie, unzippen Bron: WikiWoordenboek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Wat is het nut van comprimeren van bestanden?

De bestandsgrootte verkleinen, zorgt ervoor dat bestanden minder plaats innemen op je harde schijf en dus ook sneller upload- en downloadbaar zijn naar websites of bv. the cloud. In sommige gevallen gaat het verkleinen van bestanden gepaard met kwaliteitsverlies.
Dienovereenkomstig, wat is compersie?
Compressie betekent het samendrukken of kleiner maken.

Is synoniem?

Een synoniem is een woord dat dezelfde of bijna dezelfde betekenis heeft als een ander woord. Wat betekent het woord implementeren? Er zijn een paar verschillende definities van het woord implementeren, maar de meest gebruikelijke is uitvoeren of in werking stellen (een plan, voorstel of belofte). Dus, als u een plan hebt om uw website te verbeteren, voert u dat plan uit door veranderingen aan uw website aan te brengen.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Wat is een gecomprimeerd bestand?

Gezipte (gecomprimeerde) bestanden nemen minder opslagruimte in beslag en kunnen sneller naar andere computers worden overgebracht dan niet-gecomprimeerde bestanden. In Windows gebruikt u gezipte bestanden en mappen op dezelfde manier als niet-gecomprimeerde bestanden en mappen.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik een groot bestand kleiner maken?
U kunt het bestand comprimeren, of zippen, in Windows. Hierbij wordt het bestand kleiner, maar behoudt het de oorspronkelijke kwaliteit van uw presentatie. U kunt ook de mediabestanden in de presentatie comprimeren, zodat ze kleiner worden en eenvoudiger kunnen worden verzonden.

Men kan zich ook afvragen: wat is comprimeren en zippen?

Een zip-bestand is een gecomprimeerd bestand dat een of meer bestanden bevat. De bestandsgrootte van zo'n gecomprimeerd bestand is kleiner dan alle losse bestanden samen. Het zip-bestand neemt dus minder opslagruimte in en u hebt ook alle losse bestanden samengevoegd tot één bestand.
Hoe kan ik bijlage verkleinen? Er zijn een paar manieren om het formaat van een bijlage aan te passen. Eén manier is om de bijlage te openen in een beeldbewerkingsprogramma zoals Photoshop of GIMP, de afbeelding te verkleinen tot de gewenste afmetingen en vervolgens de afbeelding op te slaan. Een andere manier is het gebruik van een gratis online service zoals PicResize.

Is er een ander woord voor synoniem?

Nee, er is geen ander woord voor synoniem.

Door Fiske

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Exorotatie beweging? :: Welke woorden vormen een tegenstelling?
Handige links