Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Ondoorzichtig?

Wat is een ander woord voor ondoorzichtig?

duister: donker, ondoorzichtig, onbegrijpelijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Je kunt ook vragen wat is ondoorzichtig?

waar licht zo gehinderd door treedt dat het zicht erdoor belemmerd wordt. ingewikkeld, moeilijk te doorzien.
Wat is opaak?
zodanig dat er niet of nauwelijks doorheen gekeken kan worden; ondoorzichtig; niet transparant, niet doorschijnend.

Dus, wat betekent het als iemand doorzichtig is?

Er zijn een paar verschillende manieren om transparant te zijn.
De eerste is om eerlijk en open te zijn over alles in je leven. Dit betekent dat je geen geheimen hebt en altijd openhartig bent over je gedachten en gevoelens.
De tweede manier om transparant te zijn is om duidelijk en beknopt te zijn in je communicatie. Dit betekent dat je geen vage taal gebruikt of probeert te verbergen wat je bedoelt. Je zegt wat je bedoelt en je zorgt ervoor dat je luisteraar begrijpt wat je zegt.
De derde manier om transparant te zijn is authentiek te zijn. Dit betekent dat je trouw bent aan jezelf en niet probeert iemand te zijn die je niet bent. Je bent oprecht in je gedachten, gevoelens en handelingen.
Al deze manieren om transparant te zijn vereisen een zekere mate van kwetsbaarheid. Je geeft jezelf bloot en bent open en eerlijk. Dat kan eng zijn, maar het kan ook leiden tot diepere relaties en een bevredigender leven. Dienovereenkomstig, wat betekent ondoorzichtig plastic? Ondoorzichtige kunststof is een soort kunststof die niet doorzichtig is. Het wordt gewoonlijk gebruikt voor producten die aan het zicht moeten worden onttrokken of voor producten die tegen licht moeten worden beschermd.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Je kunt ook vragen wat is een gedragslijn?

GEDRAGSLIJN, v. de vooraf vastgestelde wijze waarop men zich hetzij te gedragen heeft of gedraagt (inz. in gegeven omstandigheden), om een zeker doel te bereiken zekere gedragslijn volgen, er van afwijken; iem. of zichzelven eene gedragslijn afbakenen of voorschrijven.
Wat is de betekenis van het woord elite?
Wikipedia omschrijft elite als 'een kleine groep in een maatschappij, met buitengewone kwalificaties of privileges, waardoor zij op een bepaald vlak de hoogste positie inneemt. Zo kan er sprake zijn van onder meer politieke, militaire, economische en culturele elites. '

Wat is een fust betekenis?

Een fust is een vorm van bierverpakking met een inhoud van minstens 10 liter, bestemt voor m.n. de horeca. In de meeste gevallen is een dergelijk biervat gemaakt van RvS in enkele gevallen van hout. Er zijn fusten met diverse inhoudsmaten bekend; bijv. 20, 25 of 50 liter.
Mensen vragen ook: wat is een opake wand? Een ondoorzichtige muur is een muur die geen licht doorlaat. Hij is meestal gemaakt van een materiaal dat niet doorzichtig is, zoals steen of bakstenen.

Wat betekent Duvelen?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want de betekenis van Duvelen kan variëren, afhankelijk van wie je het vraagt. Sommigen interpreteren het woord als "duivel", terwijl anderen het zien als een meer algemene term voor een ondeugende of kwade geest. Uiteindelijk is de betekenis van Duvelen waarschijnlijk subjectief en voor interpretatie vatbaar.

Door Kashden Pandolfo

Vergelijkbare artikelen

Wat is transparant handelen? :: Waarom moet ik moreel handelen?
Handige links