Huis > W > Wat Staat Er In Het Titelblok?

Wat staat er in het Titelblok?

Ze moeten voorzien zijn van tekeningnummer, revisienummer, datum en omschrijving van het product of project. Vermeld bij het revisienummer bij voorkeur ook de aard van de wijziging en de revisiedatum. Vermeld de referentietekening als de tekening van een ander product is afgeleid (lengtevariant, spiegelbeeld).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, waar staat het titelblok op de werktekening?

Op elke tekening moet in de rechter benedenhoek een titelblok staan. Dit titelblok moet minimaal de volgende informatie bevatten: tekeningnummer. schaal.
Wat dit betreft, wat is een matenplan?
Een matenplan is een tekening die BOOT opstelt om het stedenbouwkundig plan te toetsen. Met een matenplan brengen wij op lijnniveau in kaart hoe het plan eruit komt te zien. Door het maatvoeren van kavelgrenzen, blokken en openbare ruimte toetsen wij op evenwijdigheid, haaksheid en knelpunten aan de planranden.

Welke 7 soorten technische tekeningen zijn er?

Er zijn zeven soorten technische tekeningen:
1. Blokdiagrammen
2. Schematische diagrammen
3. Schakelschema's
4. Bedradingsschema's
5. Leiding- en instrumentatiediagrammen
6. 6. Processtroomdiagrammen. Isometrische tekeningen Dus, wat staat er op een technische tekening? Een technische tekening is een soort technische tekening die gedetailleerde instructies geeft voor het maken van een product of het uitvoeren van een taak. Zij bevat gewoonlijk afmetingen, toleranties, materialen en andere informatie die nodig is voor de fabricage of constructie.

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Hoe maak je een technische tekening?

Dit kan een schets zijn, of een computerweergave. Een technische tekening is gedetailleerder met onder andere de exacte maatvoering en vaak ook een funderingsplan. Een technische tekening hoort ook te voldoen aan de eisen die aan een bouwtekening worden gesteld.
Hoe heet de norm waarin de richtlijnen voor het lezen van tekeningen zijn opgenomen?
De afspraken die hierover zijn gemaakt, zijn na te lezen in NEN-ISO 128-23 (nl). Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste lijnen en hun toepassingen.

Waar teken je stramienen?

Het doel van stramienlijnen is dus het verduidelijken van de technische tekening. Er zijn horizontale en verticale stramienlijnen en worden vanaf linksonder in de tekening van een nummer of letter voorzien: horizontaal van een nummer vanaf 1 oplopend, verticaal van een letter vanaf A oplopend.
Mensen vragen ook: wat voor soorten tekenen zijn er? Er zijn drie hoofdtypen borden: informatieve, richtinggevende en waarschuwende. Informatieve borden geven informatie over een bepaalde plaats of iets, terwijl richtingborden de weg wijzen. Waarschuwingsborden waarschuwen voor potentieel gevaar.

Wat betekent een stippellijn op een plattegrond?

Een stippellijn op een kaart geeft meestal een grens aan. Een stippellijn kan bijvoorbeeld de grens aangeven tussen twee landen, twee staten of twee provincies.

Door Salisbury

Vergelijkbare artikelen

Wat staat er allemaal op een werktekening? :: Hoe werkt het toestel van Hofmann?
Handige links