Huis > W > Waar Is Cc Voor?

Waar is CC voor?

De afkorting cc staat voor carbon copy of ook wel copie conforme. De betekenis is 'in afschrift gestuurd aan'. Cc's worden gebruikt in brieven en e-mails.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, kan bcc cc zien?

BCC: Blind Carbon Copy

BCC staat voor Blind Carbon Copy, ofwel een blinde kopie. Deze optie gebruik je als je meerdere ontvangers wilt e-mailen die niet zichtbaar zijn voor elkaar. De ontvangers zien dus alleen hun eigen naam en e-mailadres staan, en niet die van anderen.
Wie kan BCC zien?
Als u de geadresseerde van een bericht bent, kunt u niet zien of de afzender BCC geadresseerden heeft toegevoegd. Alleen de afzender van een bericht kan de namen van BCC geadresseerden zien door een bericht in de map Verzonden items te openen. Hier worden standaard alle verzonden berichten opgeslagen.

Waarom iemand in CC zetten?

Er zijn een paar redenen waarom iemand in CC van een e-mail kan worden gezet. De eerste reden is dat die persoon ter informatie op de hoogte moet zijn van de inhoud van de e-mail. De tweede reden is dat de persoon misschien actie moet ondernemen op basis van de inhoud van de e-mail. De derde reden is dat de persoon de inhoud van de e-mail moet goedkeuren voordat deze wordt verzonden. Wat betekent in CC zetten? CC is een afkorting voor carbon copy. Wanneer u iemands naam in het CC-veld van een e-mail zet, stuurt u hem een kopie van de e-mail.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Is het CC of CC?

De correcte spelling van de afkorting voor carbon copy (of copie conforme) is cc, met kleine letters en zonder punten. Hetzelfde geldt voor de afkorting cc voor 'cubic centimetre' en 'cultureel centrum'. Ook het werkwoord cc'en wordt met kleine letters en zonder punten geschreven.
Dus, hoe mail versturen zonder dat adressen zichtbaar zijn?
E-mailen aan een groep mensen
  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.

Wat dit betreft, wat voor winkel is bcc?

In 1945 startte Herman Bakker een winkel aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam-West. Samen met zijn zoons Carel en Coos werd in 1962 in Amsterdam Tussenmeer een tweede filiaal van Radio West geopend. Vanaf 1969 zetten Carel en Coos Bakker het bedrijf voort onder de naam BCC.
Mensen vragen ook: hoe werkt bcc in gmail?
Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt.

Je kunt ook vragen hoeveel mensen in bcc gmail?

Er is geen limiet op het aantal e-mailadressen dat je in BCC kan gebruiken.
Daarvan, hoeveel adressen in de bcc?
Er is geen limiet op het aantal e-mailadressen dat je in BCC kan gebruiken. Mocht je verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om weer contact met ons op te nemen.

Dit in overweging nemend, wat is blinde kopie in mail iphone?

Tik op het veld 'Kopie' en typ de namen van de personen aan wie je een kopie wilt sturen. Tik op het veld 'Blinde kopie' en typ de namen van de personen die je voor andere ontvangers wilt verbergen.
Dus, wat betekent cc in liter? De cc is een meeteenheid voor volume en staat voor kubieke centimeter. Eén cc is gelijk aan één duizendste liter.

Is Gmail anoniem?

Nee, Gmail is niet anoniem. U kunt echter een Gmail-account aanmaken zonder persoonlijke informatie te verstrekken.

Door Celisse Benedict

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel MHz RAM geheugen? :: Wat zijn CPU en GPU?
Handige links