Huis > W > Waar Staan Mail Account Instellingen?

Waar staan mail account instellingen?

Android (systeemeigen Android-e-mailclient)
  1. Selecteer je e-mailadres, en klik onder Geavanceerde instellingen op Serverinstellingen.
  2. Je wordt naar het scherm Serverinstellingen van je Android geleid, waar je toegang hebt tot je serverinformatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kan je een Google account aanmaken zonder Gmail?

Als u een Google-account maakt, ontvangt u automatisch ook een Gmail-adres. Als u liever een ander e-mailadres gebruikt om in te loggen, kunt u een niet-Gmail-adres aan het account koppelen en dit gebruiken om in te loggen, uw wachtwoord opnieuw in te stellen, meldingen te ontvangen en meer.
Is een Gmail account hetzelfde als een Google account?
Als je Gmail gebruikt, heb je al een Google-account. Met een Google-account heb je kosteloos toegang tot Google-producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Inloggen op je Google-account (of bij een Google-product): Ga naar de inlogpagina van het product (voor Google-accounts is dit myaccount.google.com).

En nog een vraag, kan ik een tweede gmail account aanmaken?

Ja, u kunt een tweede Gmail-account aanmaken door naar de aanmeldingspagina van Google Accounts te gaan en op de link "Account aanmaken" te klikken. Waar staan Emailadressen opgeslagen? E-mailadressen worden op verschillende plaatsen opgeslagen, afhankelijk van de aanbieder van de e-maildienst. Gmail slaat bijvoorbeeld alle e-mailadressen die aan een Gmail-account zijn gekoppeld op zijn servers op. Ook Yahoo Mail slaat e-mailadressen op zijn servers op. Andere e-mailproviders, zoals Microsoft Outlook, slaan e-mailadressen op in een lokaal bestand op de computer van de gebruiker.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Trouwens, hoe schrijf je email bericht?

Algemene tips voor het schrijven van e-mails:
  1. Blijf consequent formeel of informeel.
  2. Zorg voor een vriendelijke inleiding en start je bericht nooit met 'ik'.
  3. Houd de e-mail kort en ben zo concreet mogelijk.
  4. Gebruik geen afkortingen van vaste uitdrukkingen zoals MVG (met vriendelijke groeten) of gr (groeten).
Hoe wordt een mail verstuurd?
Wanneer je in je e-mail client op de verzendknop drukt, wordt de e-mail verstuurd naar een uitgaande mailserver via het Simple Mail Transfer Protocol (SMTP). De SMTP-server werkt als je lokale postkantoor. Hij controleert het e-mailadres en weet zo naar waar je mail moet worden gestuurd.

Wat dit betreft, hoe kan ik e-mail?

Mailen via Gmail of Outlook.com

Denk aan Google (Gmail) en Microsoft (Outlook.com). Je leest je mail door in te loggen op een website (webmail). Of via de bijbehorende app op je mobiel of tablet. Je kunt ook eenvoudig deze accounts toevoegen aan een mailprogramma op je desk- of laptop en centraal.
Wat kost het versturen van een mail? De kosten van het versturen van een poststuk hangen af van het gewicht van de post, de bestemming en het soort dienst dat u gebruikt. Voor een eersteklas post beginnen de kosten bij $0,55 voor een brief van 1ounce. Gebruikt u een priority-postdienst, dan beginnen de kosten bij $7,02 voor een pakket van 1 pond. De kosten zijn ook afhankelijk van of u een stamps.com account gebruikt of niet. Als u geen stamps.com-account hebt, moet u postzegels kopen op het postkantoor.

Wat is beter dan Outlook?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste e-mailclient voor een bepaalde persoon kan variƫren, afhankelijk van de specifieke behoeften en voorkeuren van die persoon. Enkele e-mailclients die vaak beter worden genoemd dan Microsoft Outlook zijn Mozilla Thunderbird, Apple Mail en Google Inbox.

Door Christen Rohrig

Vergelijkbare artikelen

Is Samsung een Android telefoon? :: Wat is het verschil tussen mail en e-mailadres?
Handige links