Huis > H > Hoe Foto's Van Iphone Op Pc Zetten Zonder Itunes?

Hoe foto's van iPhone op pc zetten zonder iTunes?

Je koppelt daarvoor je iPhone met een usb-kabel met je computer. Via 'Mijn computer' klik je naar je iOS-apparaat en kies je voor \Internal Storage\DCIM\100APPLE. Vervolgens kun je (alle) foto's selecteren en naar je computer overzetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe synchroniseer ik mijn iPhone foto's?

iPhone, iPad of iPod touch

Controleer of wifi is ingeschakeld en of u een internetverbinding hebt. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Zorg dat 'Upload naar mijn fotostream' is ingeschakeld. Als u deze optie niet ziet, schakelt u iCloud-foto's in om uw foto's en video's in iCloud te bewaren.
Hoe voeg je een apparaat toe aan iTunes? Klik in de iTunes-bibliotheek op 'Gedownload' in de zijbalk aan de linkerkant. Opmerking: Je kunt alleen onderdelen toevoegen die je naar een apparaat hebt gedownload. Klik met de rechtermuisknop op een onderdeel, kies 'Toevoegen aan apparaat' en kies vervolgens je apparaat.

Dus, hoe sla je een pdf bestand op ipad?

Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF-bestand op uw iPad op te slaan. Eén manier is om de PDF in de iBooks-app te openen en op het pictogram Delen in de rechterbovenhoek te tikken. Tik vervolgens op "Kopiëren naar iBooks" om de PDF op te slaan in uw iBooks bibliotheek.
Een andere manier om een PDF op uw iPad op te slaan is door de PDF in de Safari-browser te openen en op het pictogram Delen in de rechterbovenhoek te tikken. Tik vervolgens op "Opslaan in bestanden" om de PDF op te slaan op de iCloud Drive of een andere locatie in de Bestanden-app.
Je kunt ook apps van derden gebruiken om PDF-bestanden op je iPad op te slaan. U kunt bijvoorbeeld de Dropbox-app gebruiken om PDF-bestanden op te slaan in uw Dropbox-account, of de GoodReader-app om PDF-bestanden op te slaan in de interne opslag van GoodReader. Dit in overweging nemend, waar vind ik al mijn foto's? Er zijn een paar verschillende manieren om al uw foto's te vinden. De eerste manier is om naar het tabblad foto's aan de linkerkant van het scherm te gaan. Dit toont al uw foto's in een raster. U kunt ook de zoekbalk gebruiken om specifieke foto's te vinden. Een andere manier om uw foto's te vinden is naar het tabblad albums te gaan. Daar ziet u alle albums die u hebt gemaakt. U kunt ook de zoekbalk gebruiken om specifieke albums te vinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik mijn whatsapp foto's op mijn computer?

Om je WhatsApp media over te zetten, selecteer je de categorie van je bestand. Bijvoorbeeld, om WhatsApp foto's over te zetten, klik op “Foto's” > “Albums” > “WhatsApp Afbeeldingen”, selecteer de bestanden die je wilt overbrengen, en klik dan op “Export” om WhatsApp foto's naar je PC te downloaden. Wat dit betreft, kan geen foto's importeren met windows 10? Als u problemen ondervindt bij het importeren, probeert u de map Afbeeldingen te herstellen naar de standaardinstellingen. Zoek hiervoor het Afbeeldingen directory, klik er met de rechtermuisknop op en kies Eigendommen uit het menu. Schakel vervolgens over naar de Plaats tabblad en klik op het Herstel standaard knop.

Hoe kan ik mijn taakbalk veranderen?

Houd de lege ruimte op de taakbalk ingedrukt of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer vervolgens Taakbalkinstellingen. Schuif in de instellingen van detaakbalk naar de opties voor het aanpassen, het formaat, het kiezen van pictogrammen en nog veel meer. Daarvan, hoe kom ik op mijn taakbalk? Om je taakbalk te krijgen, moet je eerst naar het startmenu gaan. Vanuit het startmenu, klik je op het pictogram van het Configuratiescherm. In het Configuratiescherm, klik je op de link "Taakbalk en Startmenu" onder het kopje "Persoonlijke instellingen". Er zal nu een nieuw scherm openen waarin je de optie "Taakbalk weergeven" aan kunt vinken. Als je nu naar je bureaublad gaat, zou je taakbalk moeten zien.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je de taakbalk weer terug?

Om de taakbalk weer terug te krijgen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Klik op de knop Start en typ "taakbalk" in het zoekvak.
2. Selecteer Taakbalk en taakpaneel in het zoekresultaat.
3. Zet het schakelaar onder aan het venster uit.
4. Sluit het Configuratiescherm.

Door Lorrayne

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik mijn Downloads vinden op Windows 10? :: Kan je foto's van iPad naar pc?
Handige links