Huis > W > Waar Vind Ik Pushberichten?

Waar vind ik pushberichten?

Optie 1: In de app Instellingen
  • Open de app Instellingen op je telefoon.
  • Tik op Meldingen. App-instellingen.
  • Bekijk bij Meest recent welke apps jou onlangs meldingen hebben gestuurd. Tik in het dropdownmenu op Alle apps als je meer apps wilt vinden.
  • Tik op de app.
  • Zet de meldingen van de app aan of uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dit in overweging nemend, wat is een push melding?

Hoe zet je pushberichten, pushmeldingen of notificaties uit? Dit zijn de korte berichten die plotseling op je smartphone of desktop verschijnen. Soms heel fijn, als je bijvoorbeeld de hele dag op de hoogte wil blijven van het belangrijkste nieuws.
Dus, hoe kom ik van push berichten af?
Push notificaties uitzetten
  1. 1 Ga eerst naar instellingen selecteer vervolgens Apps.
  2. 2 Tik op de App waarvan je de meldingen wilt uitschakelen.
  3. 3 Scrol naar beneden en tik op Meldingen.
  4. 4 Tik op de schakelaar om meldingen te blokkeren.
  5. 1 Tik dan op de melding en houd deze even ingedrukt.

Wat kun je met Samsung push service?

Samsung push service biedt een notificatiedienst voor Samsung apparaten, waarmee ontwikkelaars gegevens naar hun applicaties op Samsung apparaten kunnen sturen. Deze dienst wordt door applicaties gebruikt om gebruikers op de hoogte te stellen van nieuwe berichten of gebeurtenissen. Wat dit betreft, waar staan de notificaties? De meldingen hiervoor staan in de rechterbovenhoek van het scherm.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, hoe berichtencentrum openen?

Meldingen beheren vanuit het Berichtencentrum

Veeg op elk ander scherm vanaf de bovenkant van het scherm omlaag. Onder het kopje 'Berichtencentrum' staan alle meldingen, per app verzameld. In dit overzicht kunt u het volgende doen met een melding: Veeg naar links over een melding.
Hoe werkt een push bericht?
Push is Engels voor duwen. Een pushbericht kunt u dus zien als een bericht dat naar u toe geduwd wordt. De telefoongebruiker hoeft een app dan niet te openen om te kijken of er nieuwe informatie is. Hij krijgt die informatie namelijk gepresenteerd op het toegangsscherm van de telefoon of via een melding.

Wat is Push op iPhone?

Tik op een groep meldingen om alle recente meldingen van die app te bekijken. Veeg naar links over een melding om meldingen voor die app te beheren of de melding te wissen. Houd een melding ingedrukt om de melding te bekijken en snelle taken uit te voeren als de app die heeft.
Je kunt ook vragen wat is een push melding op facebook? Een pushmelding is een bericht dat verschijnt op het apparaat van een gebruiker, meestal een smartphone, van een app die de gebruiker heeft geïnstalleerd. Het bericht is meestal een melding van de app over iets, zoals een nieuw bericht of een stuk inhoud.

Daarvan, hoe krijg ik notificaties uit?

Om meldingen uit te schakelen, gaat u naar het instellingenmenu op uw apparaat en vindt u de sectie meldingen. Vanaf daar kunt u meldingen voor afzonderlijke apps uitschakelen of meldingen helemaal uitschakelen.

Door Grochow

Vergelijkbare artikelen

Wat is reclame eigenlijk? :: Wat moet je weten om een webshop te starten?
Handige links