Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Bestanden Openen?

Hoe kan ik mijn bestanden openen?

Een bestand openen

  1. Open de Verkenner en dubbelklik op het bestand, of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Openen.
  2. Open de Office-app waarin u het bestand hebt gemaakt en selecteer het bestand in de lijst Recent.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe krijg ik een pdf bestand op mijn iPad?

Pdf bewaren op Android-apparaat

Open de pdf via bijvoorbeeld de apps Chrome of Gmail. Tik indien gevraagd op Downloaden. De pdf wordt opgeslagen op het apparaat. Open een opgeslagen pdf op een later moment via de app Mijn bestanden.
Wat dit betreft, hoe haal ik bestanden van mijn iphone? Bestanden van een iOS- of iPadOS-app kopiëren naar uw computer

  1. Selecteer in iTunes de app uit de lijst in het gedeelte 'Bestandsdeling'.
  2. Sleep bestanden vanuit de lijst met documenten naar een map of venster op de computer om ze naar de computer te kopiëren.

Hoe iPhone koppelen aan Windows 10?

1. Open op uw iPhone de app Instellingen en tik op Bluetooth.
2. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
3. Tik op de naam van het Windows 10-apparaat dat u wilt koppelen.
4. Als daarom wordt gevraagd, voert u de pincode of het wachtwoord in dat op uw Windows 10-apparaat wordt weergegeven. Dienovereenkomstig, waar vind ik mijn bestanden op mijn iphone? De bestanden op uw iPhone bevinden zich in de app "Bestanden". Om de app te openen, tikt u op het pictogram "Bestanden" op uw startscherm. In de app ziet u alle bestanden die op uw apparaat zijn opgeslagen. U kunt ook nieuwe mappen maken en bestanden verplaatsen om ze te organiseren zoals u wilt.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Waar vind ik al mijn foto's?

Misschien staan ze in je apparaatmappen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onderaan op Bibliotheek. Check je apparaatmappen bij Foto's op apparaat. Dus, kan geen foto's importeren met windows 10? Als u problemen ondervindt bij het importeren, probeert u de map Afbeeldingen te herstellen naar de standaardinstellingen. Zoek hiervoor het Afbeeldingen directory, klik er met de rechtermuisknop op en kies Eigendommen uit het menu. Schakel vervolgens over naar de Plaats tabblad en klik op het Herstel standaard knop.

Waar vind ik de app foto's in Windows 10?

De app Foto's in Windows 10 verzamelt foto's van uw pc, telefoon en andere apparaten en plaatst ze op één plek waar u gemakkelijker kunt vinden wat u zoekt. Als u wilt beginnen, typt u in het zoekvak op de taakbalk foto's en selecteert u vervolgens de app Foto's in de resultaten. Wat moet je doen als je geen fotos kan verwijderen? Als je foto's niet kunt verwijderen, kun je de volgende stappen nemen:
1. Ga naar de instellingen van je apparaat en tik op 'Algemeen'.
2. Kies 'Opslag en back-up'.
3. Selecteer 'Foto's' en kies vervolgens 'Wis alle foto's'.
4. Bevestig de actie door op 'Wis alle foto's' te tikken.

Hoe kan ik foto's verwijderen?

Foto's verwijderen kan op verschillende manieren, afhankelijk van het type foto en de manier waarop de foto is opgeslagen. Als de foto op een sd-kaart of usb-stick staat, kunt u de foto's gewoon verwijderen door ze te selecteren en te verwijderen zoals u normaal gesproken bestanden verwijdert. Als de foto's op uw computer staan, kunt u ze verwijderen door ze te selecteren en te verwijderen vanuit de map waarin ze zijn opgeslagen, of door ze te slepen naar de prullenbak. Soms kunnen foto's ook worden verwijderd door ze te selecteren en te verwijderen vanuit een app of een website.

Door Kunin

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik foto's van digitale camera op de computer? :: Waarom kan je het best een back-up maken op een harde schijf?
Handige links