Huis > W > Wat Is Een Goed Alternatief Voor Flash Player?

Wat is een goed alternatief voor Flash Player?

Aan het einde van 2020 is Adobe Flash player niet meer te gebruiken. Aangeraden wordt HTML5.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is de nieuwste versie van Flash Player?

Flash 32.0.0.453 is een onderhoudsupdate die enkele fouten oplost in de plugin. De update is voor Chrome, Firefox, Safari, Opera en nieuwe Edge-Chromium beschikbaar. De oude Edge en Internet Explorer op Windows 10 en 8.1 blijven op versie 32.0.0.445.
Mensen vragen ook: waarom kan ik geen flash player downloaden?
Downloads niet meer beschikbaar bij Adobe

Adobe zal per 1 januari alle Flash Player downloads verwijderen zodat de software niet meer gebruikt of gedeeld kan worden. Gebruik van Flash Player wordt ten strengste afgeraden door het bedrijf, met ingang van 2021, omdat veilig gebruik niet meer wordt gegarandeerd.

Dienovereenkomstig, welke browser ondersteunt adobe flash player?

Adobe Flash Player wordt ondersteund door de meeste grote browsers, waaronder Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox en Opera. Safari is de enige grote browser die Adobe Flash Player niet ondersteunt. Hoe kom ik aan Flash Player? Om Flash Player te krijgen, moet u er eerst voor zorgen dat uw computer aan de minimale systeemvereisten voldoet. Zodra u hebt bevestigd dat uw systeem aan de vereisten voldoet, kunt u Flash Player downloaden van de website van Adobe. Nadat de download is voltooid, kunt u het installatieprogramma uitvoeren en de aanwijzingen volgen om de installatie te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Mensen vragen ook: waarom is flash weg?

Adobe zal per 1 januari alle Flash Player downloads verwijderen zodat de software niet meer gebruikt of gedeeld kan worden. Gebruik van Flash Player wordt ten strengste afgeraden door het bedrijf, met ingang van 2021, omdat veilig gebruik niet meer wordt gegarandeerd.
Hoe kan ik Flash Player updaten?
Update voor Adobe Flash Player in Windows 10 versie 1607
  1. Methode 1: Windows Update. Deze update wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd.
  2. Methode 2: Microsoft Update-catalogus.
  3. Vereisten.
  4. Informatie opnieuw opstarten.
  5. Vervangende informatie bijwerken.

Trouwens, wat te doen als flash player stopt?

Op 1 januari 2021 zal Adobe de Flash Player-downloadpagina's van zijn site verwijderen en Flash-gebaseerde inhoud zal na 31/12/2020 niet meer worden uitgevoerd in Adobe Flash Player. Adobe raadt het ten zeerste af om oude software via een omweg alsnog te installeren voor flash.
Dus, is adobe flash player gratis? Adobe Flash Player is niet gratis. Adobe verkoopt het als onderdeel van Adobe Creative Cloud.

Dienovereenkomstig, waar heb je adobe flash player voor nodig?

Adobe Flash Player is een softwareprogramma dat kan worden gebruikt om multimedia-inhoud te maken, te bekijken en te bewerken. Flash Player is een platformoverschrijdende toepassing die op meerdere besturingssystemen draait, waaronder Windows, Mac, Linux en Android. Flash Player is ook beschikbaar voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.

Door Avaria Scripter

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je Flash inschakelen Chrome? :: Welke browser heeft nog Flash Player?
Handige links