Huis > W > Wat Is Een Pipeline Azure?

Wat is een pipeline Azure?

Azure Pipelines

Dit is een continuous delivery-tool die concurreert met bijvoorbeeld het opensource Jenkins. Azure Pipelines is ontworpen om code te bouwen in populaire talen, deze te testen en vervolgens uit te rollen naar elk gewenst platform en cloud.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom Azure AD?

Als u meerdere authenticaties wilt gebruiken bij toegang tot belangrijke bronnen in de organisatie, kunt u Azure AD gebruiken. U kuntAzure AD gebruiken om het instellen van gebruikers tussen uw bestaande Windows server AD en uw cloud apps te automatiseren.

Wat dit betreft, wat is agile manier van werken?

Agile betekent letterlijk – behendigheid, wendbaar of lenigheid. Het is een manier van werken waarbij behendigheid voorop staat. Een organisatie dat een project uitvoert vanuit de Agile methodiek is ervan bewust dat omstandigheden veranderen, en weet hier slim op in te spelen.
Waarom Jira?
Jira is onder meer geschikt voor agile softwareontwikkeling door de uitgebreide integratie met o.a. Bitbucket en meerdere CI/CD-tools. Zo krijg je met Jira vanuit één tool de volledige softwareontwikkelingscyclus in beeld en werk je met een release - en sprintplanning, issuebeheer, servicedesk integratie en meer.

Wat is een belangrijk kenmerk van de Scrum aanpak?

De scrum-aanpak is een belangrijk kenmerk van het agile softwareontwikkelingsproces. Het is een lichtgewicht raamwerk dat teams helpt samen te werken aan complexe projecten. Wat kun je met Scrum? Scrum is een Agile softwareontwikkelingsraamwerk waarmee ontwikkelaars in korte tijd hoogwaardige softwareproducten kunnen maken. Scrum is een iteratief en incrementeel raamwerk dat ontwikkelaars helpt om tijdig en kosteneffectief softwareproducten op te leveren.

Gerelateerde artikelen

Wat is Azure AD Premium P1?

De Premium P1 is voor de Active Directory. Het biedt ook ondersteuning voor geavanceerd beheer, zoals dynamische groepen, self-service groepsbeheer, Microsoft Identity Manager en cloud write-back mogelijkheden.

Dienovereenkomstig, wie gebruikt scrum?

Inmiddels wordt het door Ken Schwaber en Jeff Sutherland bedachte Scrum niet alleen toegepast bij grote IT-veranderingen, maar ook bij bijvoorbeeld marketingcampagnes en bij het bouwen van websites en apps.
Wat is niet Agile?
Er is een verschil tussen Agile-doen en Agile-zijn. Agile-doen kan ieder team en iedere organisatie, daar is geen hulp van buitenaf voor nodig. Iedereen kan een scrumteam vormen, een backlog maken en in sprints gaan werken. Wat nog vaak wordt vergeten is dat Scrum werken niet hetzelfde is als Agile-zijn.

Men kan zich ook afvragen: wat zijn agile waarden?

Agile gaat over wendbaar en flexibel organiseren. Het is bedoeld om op basis van feedback snel en vaak waarde te leveren. Door korte feedbackloops kunnen hypothesen of interpretaties snel geëvalueerd worden. Waardoor het risico op verspilling verminderd wordt.
Wat is een ander woord voor Agile? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want er zijn verschillende manieren waarop mensen naar agile methodologie kunnen verwijzen. Enkele veel gebruikte termen om agile methodologie te beschrijven zijn: iteratieve ontwikkeling, continue levering, Scrum, en Kanban.

Hoe gebruik je Jira?

Jira is een projectbeheertool voor het bijhouden en beheren van problemen binnen een project. Het kan voor van alles worden gebruikt, van het volgen van een softwarebug tot het beheren van een marketingcampagne. Jira is zeer aanpasbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van elke organisatie.
Om Jira te gebruiken, maakt u eerst een project aan. Binnen het project kunt u problemen aanmaken en ze gedurende hun levenscyclus volgen. U kunt ook opmerkingen toevoegen, bestanden bijvoegen en waarschuwingen instellen om het probleem te volgen. Zodra een probleem is opgelost, kunt u het afsluiten en verder gaan met het volgende.

Door Eliades

Vergelijkbare artikelen

Hoe zijn de primaire kleuren ontstaan? :: Wat wordt bedoeld met DevOps?
Handige links